Pages

Search This Blog

The 3 Months Alia

Hai semua..

Saya akan berumur 3 bulan pada 2 Mac ini. Sekarang saya sudah pandai tengok tangan saya dan memerhatikannya bergerak.

Yang ini pulak saya tengah tidur dalam perjalanan dari nursery ke rumah. Saya ngantuk betul...! (perhatikan betapa tebalnya bedak pada muka saya.. Hihihihi)
Yang ini pulak, angkasawan negara nombor 2, Dr Faiz Khalid. Dia drop by di Pusat Sains untuk projek Angkasawan yang currently under kelolaan PSN. Heheheh, tak dapat sheikh, Dr Faiz pun jadi lah..
Yang ini time saya demam ari tu (ada satu isnin tu, saya tetiba panas sikit, so mak saya ambil EL pasal nak jaga saya.. heheheeh) comel kain lembap atas kepala saya tu.



Cak...! yang ini gambar saya pakai baju yang mak long beri. Sangat sesuai dengan saya yang comel ni.. hehehe..

8 comments:

danial said...

wah dah tukar template ya? bagus nampak fresh dan kemas.

alia comel sangat pakai baju pink. tak apa, nanti dah rumbuh rambut lagi cumil :D ( macam mak su selalu cakap)

abang danial kalau dia takut kat lipas atau kumbang , dia cakap
"abah ada... ibu ada.... wan ada... atuk ada.... pak ngah ada... anyah ada...."

:D

zuhaini said...

heheeheh.. mekasih.. mak alia ni baru nak berjinak-jinak buat blog. banyak tak reti lagi..

baju pink tu mak longnya yang bagi.. mekasih..

Danial ni, kalau takut, tak yah cakap banyak-banyak tu. kang lipas pun sempat lari. cakap je part anyah ada dah cukup.. heheheh

Anonymous said...

[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]shop 23 software, [url=http://firgonbares.net/]buy used dreamweaver[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] discount oem software limited kaspersky 8.0.0.357 key
software sales canada [url=http://firgonbares.net/]autocad[/url] can oem software
[url=http://firgonbares.net/]filemaker pro password recovery[/url] Photoshop CS4 Extended Mac
[url=http://firgonbares.net/]selling educational software[/url] buy igo software
kaspersky block google [url=http://firgonbares.net/]adobe cs4 photoshop[/b]

Anonymous said...

[url=http://sunkomutors.net/][img]http://sunkomutors.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]university software discount, [url=http://sunkomutors.net/]purchase software directly from[/url]
[url=http://sunkomutors.net/][/url] office use software adobe creative suite 4 master
to buy microsoft software in [url=http://sunkomutors.net/]educator discounts on software[/url] discounts software
[url=http://sunkomutors.net/]filemaker pro advanced[/url] computer software online store
[url=http://sunkomutors.net/]microsoft system software[/url] cheap microsoft office and
nero 9 serial [url=http://sunkomutors.net/]oem software sites[/b]

Anonymous said...

[url=http://vonmertoes.net/][img]http://hopresovees.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]adobe software packages, [url=http://vonmertoes.net/]software office originale[/url]
[url=http://bariossetos.net/][/url] buy adobe photoshop for purchase pdf software
Pro Finale [url=http://hopresovees.net/]microsoft software tool[/url] to buy oem software
[url=http://hopresovees.net/]discount mountain software[/url] software for buying and selling
[url=http://vonmertoes.net/]adobe editor software[/url] software key for adobe photoshop cs4
buy antivirus softwares [url=http://hopresovees.net/]best educational software[/b]

Anonymous said...

[url=http://murudobaros.net/][img]http://murudobaros.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]coreldraw engraver rortary, [url=http://murudobaros.net/]adobe photoshop cs4 upgrade[/url]
[url=http://murudobaros.net/]sales service software[/url] buy dvd player software i buy adobe dreamweaver
free serial number for adobe photoshop cs3 [url=http://murudobaros.net/]school software discounts[/url] buy pirated software
[url=http://murudobaros.net/]susan nero[/url] software for a shop
[url=http://murudobaros.net/]educational software discounts[/url] software training in canada
buying softwares [url=http://murudobaros.net/]to buy computer software in[/b]

Anonymous said...

Terima kasih untuk blog yang menarik

Anonymous said...

[b][url=http://soft-buy-oem-7.com/item/2260-Adobe-Creative-Suite-5-Master-Collection.html]Adobe Creative Suite 5 Master Collection - $249.95[/url]
[url=http://soft-buy-oem-7.com/item/2134-Windows-7-Ultimate-64-bit.html]Windows 7 Ultimate 64 bit - $79.95[/url]
[url=http://soft-buy-oem-7.com/item/1535-Windows-XP-Professional-with-Service-Pack-3.html]Windows XP Professional with Service Pack 3 - $59.95[/url]
[url=http://soft-buy-oem-7.com/item/2272-Office-Professional-Plus-2010-64-bit.html]Office Professional Plus 2010 64-bit - $79.95[/url]
[url=http://soft-buy-oem-7.com/item/2259-Adobe-Photoshop-CS5-Extended.html]Adobe Photoshop CS5 Extended - $69.95[/url]
[url=http://soft-buy-oem-7.com/item/1826-CorelDRAW-Graphics-Suite-X4.html]CorelDRAW Graphics Suite X4 - $119.95[/url]
[url=http://soft-buy-oem-7.com/item/2256-AutoCAD-2011.html]AutoCAD 2011 - $199.95[/url]
[url=http://soft-buy-oem-7.com/item/2262-Norton-360-Version-4.0-Premier-Edition.html]Norton 360 Version 4.0 Premier Edition - $49.95[/url]
[url=http://soft-buy-oem-7.com/item/2299-Adobe-Creative-Suite-5-Master-Collection-for-MAC.html]Adobe Creative Suite 5 Master Collection for MAC - $259.95[/url]
[url=http://soft-buy-oem-7.com/item/2295-Adobe-Photoshop-CS5-Extended-for-MAC.html]Adobe Photoshop CS5 Extended for MAC - $69.95[/url]
[url=http://soft-buy-oem-7.com/item/2296-Adobe-Dreamweaver-CS5-for-MAC.html]Adobe Dreamweaver CS5 for MAC - $69.95[/url]
[url=http://soft-buy-oem-7.com/item/1832-Microsoft-Office-2008-Standart-Edition-for-Mac.html]Microsoft Office 2008 Standart Edition for Mac - $119.95[/url]
[url=http://soft-buy-oem-7.com/item/1996-Mac-OS-X-10.6-Snow-Leopard.html]Mac OS X 10.6 Snow Leopard - $29.95[/url]

[url=http://soft-buy-oem-7.com/][img]http://soft-buy-oem-7.com/img/baner/big1.jpg[/img][/url]

software sales uk, [url=http://soft-buy-oem-7.com/]macromedia com software flash player 7[/url]
[url=http://soft-buy-oem-7.com/]order processing software[/url] coreldraw graphics suite x4 with painter x oem software store
software purchase price [url=http://soft-buy-oem-7.com/]office software upgrade[/url] Advanced Mac FileMaker
[url=http://soft-buy-oem-7.com/]adobe photoshop cs4 serial numbers[/url] Creative Suite 3 Design
[url=http://soft-buy-oem-7.com/]adobe software packages[/url] free nero 9 premium
free purchase management software [url=http://soft-buy-oem-7.com/]drill and practice educational software[/url]

[url=http://radakovic.suradiolive.net/forum/index.php?topic=475377.new#new]kaspersky rebate[/url]
[url=http://www.seniorcarehomesmidwest.com/wordpress/?p=418&cpage=1#comment-1349]autocad 2009 and symantec anyivirus[/url]
[url=http://step-buch.ru/hair-loss-let-us-discuss-the-reasons.shtml/comment-page-1#comment-1642]software purchase canada[/url]
[url=http://blog.ramsespetronia.com/?p=36&cpage=1#comment-571]buying adobe software[/url]
[url=http://www.teenagetaboo.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=11937]office trial software[/url][/b]

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)