Pages

Search This Blog

Ayah Alia..

5 Napa nampak sedih jer ni?.....

Assalamualaikum semua...
Memandangkan terdapat permintaan yg tinggi untuk melihat gambo ayah Alia, (sebenarnya permintaan Danial seorang je.. heheheh) so kali ni punya posting semuanya berkisar ayah Alia, ya!

5Tido la sayang......
Ini ayah Alia, En. Zulkefli Bin Lebai Puteh.. Gambar atas ni x cantek sgt pasal time ni kami kat NICU Hospital Ampang. Just few days lepas Alia lahir. Time ni Alia kena fototerapi due to jaundice.. tu yg kaler gmbo ni ada biru2 sket..
5Tengok apa tu...?
Ni la dia Danial..! dia dengan Pak Ngah and Tuk Wan dia..
5 Ayah.. Bawak saya gi jejalan...

Ini adalah pose kegemaran Alia..

4 comments:

danial said...

terima kasih... danial happy sangat tengok gambar pak ngah dan dia

wah! alia dah pandai meniarap ya? teruskan berusaha!

chaiyo!chaiyo!

zuhaini said...

Alhamdulillah.. Alia tu nak kata dah pandai tu tak la, dia masih belajar lagi.. tapi nampak mcm da terer!

Mimi said...

alohaaa~ x sangka jumpa korg kt sini.. aku la member induksi :) last time jumpa zul kt smidex07 die bgtau u preggie :) cutela alia~

will link ur blog to mine~

-mimi (bukan nama sebenr hehe..)-
alaa tgk gamba kt blog ingat punya ;)

zuhaini said...

erm.. hai mimi (bukan nama sebenar..) sapa nama sebenar hang pun aku da lupa da.. tapi muka ingat.. eh, camana leh jumpa di sini lak..? :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)