Pages

Search This Blog

ALia's Car Seat

Assalamualaikum all...

This is ALia's car seat. I just installed it yesterday (noon). We bought it at Mothercare (called grey bear or something..) got bear pictures here and there... It was so expensive... aiyo..

So, yesterday evening, after we picked ALia from her nursery, we put her in it, and see how she reacted..

This was ALia's reaction at first.. (she was looking at trees, by the way.. )Later on she was like this.. (aiyo, what's with the fist, eh?)

Lastly, she fell asleep..... sleep peacefully, sayang..Oh well, I think i can say that she likes it..!

Whaddaya think? :)

5 comments:

mama ryan said...

alia suke la tu.. siap leh tido lg... he he.. cute cute

zuhaini said...

Mama Ryan:

haha.. saya pun rasa dia suka sama itu car seat.. alhamdulillah..

danial said...

cantik car seat nya... wah , abang danial jeles ni...

nanti kalau dia dah besar kan, dia duduk sendiri kat kerusi tu... macam danial, kalau jalan jauh, dia rasa ngantuk, dia duduk kat seat , terus tidur. tak payah suruh suruh, kalau tak ada seat, lagi dia tak boleh tidur ... hahaha

pika-pika said...

haha...
seat tu pun ika yang design.
sbb tu dak2 kecik tu suka..
hihi..

zuhaini said...

Danial:

Cantik? leh la.. arga pun bole tahan.. ALia memang leh tido kat car seat tu, tapi siannya, bila da sampai umah, kena kejutkan dia.. sian..

Pika-pika:
Mak ai.. perasan tul!

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)