Pages

Search This Blog

Atuk and Wan is BACK!!!!

Assalamualaikum semua...
Well, as you can see, ALia's Wan and Atuk is back from Mecca.
Last Monday, Ibu Alia, Ayah Alia and Alia herself went to SS7 to take Atuk and Wan home,
after 2 weeks missing them..
Alhamdulillah, Wan looks healthy, but Atuk is dealing with some flu and cough.
Here are some picture of ALia with Wan... 6
ALia with Atuk.. 6
And, presenting ALia's latest toy!
Spongebob!
ALia drinks milk with him... 6
and even ALia sleeps with him... 6
Hahah.. That's all folks! :)

5 comments:

pika-pika said...

haha...meh kiter wat cmparison...sape lagi cumil?
alia ker spnbob?
mesti ar ACU!!
WAKAKAKAKA....

Mommy Lily said...

sukanya alia dgn atuk dan wan dia ehh...mesti jadi cucu kesayangan nihh

zuhaini said...

Mommy Lily:
hihihi.. cucu kesayangan? mungkin kot.. da tinggal satu umah..
sorang lagi cucu kesayangan, Danial, nun jauh kat teluk intan.. heheh..

danial said...

heh
acu tu nak menyibuk aje tu, mentang mentang dah cuti....
cuti sekolah jaga baby tau!
jangan main aje
:D

zuhaini said...

Danial:

Hahah.. Acu nak jaga ALia..? erm.. x pe lah, baik anto nursery.. heheh..
Tapi acu tu da ok la, x kekok sangat dukung ALia macam dulu2.. heheh

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)