Pages

Search This Blog

Happy Birthday Ayah..!

Salam..

Actually today (28th April 08) is Ayah Alia's Birthday! Happy 26th Birthday!! :)

For his birthday, Mama ALia already bought this Crumpler Bag for him (Thanx to Lenny)


And this morning, my dad asked me, "Is there going to be any celebrations tonite?"..

So, i guess we are going to have this as dinner :at : Hahah.. well, lets just see how things turn out..ok?


7 comments:

pika-pika said...

haha....yeay!!!
mkn sate kajang....
sape stuju angkat tgn!!!!
saye!!!!!
(nmpk x ika angkat tgn nie?)

zuhaini said...

heheeh.. ika, your vote doesn't count la.. :)

danial said...

ohhh... tak ajak orang ya...eh cantik lah beg zul tu, berapa beli ya? beli kat mana? tahan lasak tak?

by the way, happy birthday zul :D

zuhaini said...

Oh.. beg zul tu beli kat member(secara online)(blog dia:up4sale-lenny.blogspot.com). Mahal gak la..
Tapi beli pasal leh letak laptop, and kain dia jenis tahan lasak..

MummyHanis said...

wahh dah beli bag tu! good2! :P

Liyana said...

Hi.. tersinggah blog ni. Suka sangat bag brand ni (Crumpler isn't it?), kalau bawak laptop & camera & harta benda lain, rasa comfortable.. tak rasa berat.

zuhaini said...

Yes.. ok la kot.. memang looks comfortable and bole isi banyak barang.. ;)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)