Pages

Search This Blog

Happy Mother's Day (08) !

Salam to all..
Yesterday was a Mother's Day. So, happy mother's day, mak! heheh..
Well, we (Ika, Eli and I) at first decided to get gold for our mom
(gold = bracelet/pendant/neclace) We went to Jaya Jusco, but I forgot that gold has reached about 100 gms = RM 120 (or something like that..).

So, if we buy a pendant for mom, which costs around Rm 300, and guess what..? Pendants for that price are SOOOOOO SMALL..
So we changed our mind.. We gave mom these instead.. :

Actually the present is the perfume (far left). It was Pure Poison ~ Christian Dior... I've always love this perfume, but it is so expensive so i guess for mom, what the heck.. They gave us the pink bag (inside it were a few creams etc..).

Oh ya, we also gave mom the card! (hehe.. Acu wrote 'hepi besday mom', instead of 'hepi mother's day..' hahaha)

Oh ya, Mama Ryan gave this pic to upload on our blogs.. Kinda cute, though.. Thanx!

Oh ya, at nite, we all went for a treat! Chicken chop! These are 2 models.. the rest of pics are quite dark.. (biasa la, handphone murah je..) So, i just upload this one, k..

Another thing... ALia is here.. smiling.. and vomiting a bit.. hahah.. on Uda's lap..

14 comments:

cendawanintim said...

Ibu Alia,

Salam Ziarah,

Happy Mother's Day...

Amik munga pink kat blog saya tak?

Babysofia said...

Happy Mother's Day To u :)

Zuhaini said...

cendawan intim:
tq.. da nengok da bunga tu.. besar tul!

baby sofia:
Thanx! same to u..

Mimi said...

Happy mothers day babe~ give hugs n kisses to baby alia :D

Zuhaini said...

Mimi:
Thanx! happy mother's day to u too. Anyway, on mother's day, MOM gets hugs and kisses, not the baby/child.. hahah

eedany said...

Happy Mother's Day to U zu...

:)

PuteriSatu said...

salam kenal...alia comel...ibu Alia pun comel...

~ Happy Mother's Day ~

Zuhaini said...

Eedany:
Tq! Same to u.. :)

Puterisatu:
Heheh.. comel ka..? biasa je.. thanx anyway.. :)

mak uda @ MUDA said...

woih..mak alia....
apa ni...
kalau ye pun kasi la gambar yang cun2 siket...bole la mak uda ni enterprem siket...ish...
ada ke gambar muntah...
hahhahahhahhaha

pika-pika said...

yang ni alia cumil sket..
tp nape mke acu cm org tue eh?

miss nad said...

.:: hei..can i ask u something..the two gurls that sipping the drinks..on the right, is that noraini abu bakar??

zuai said...

Miss Nad:

Oh, no lah..
The right one is my sister! (in fact, both are!)

miss nad said...

.:: oic..bukan noraini la ye??sorry..sbb rupa dia mmg sebiji la sama dengan kawan saya yg nama noraini..

zuai said...

Miss nad:
x pe, in fact, saya pun ada kwn nama cm tu.. ntah2 org yg sama.. hihihi..

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)