Pages

Search This Blog

On Danial and Mr Bee!

Salam to all.

Ok, so last Friday we intended to go to the clinic. Well, guess what..? As soon as I reached home from work that day, i quickly pack ALia's backpack (some people call it 'diaper bag' or something..) (yes, it contains diapers, some clothes, a thermos ~ with hot water, a plastic tumbler ~ with cool water, a 'segitiga' (i dunno what u call a 'milk powder dispenser'), and we are all set!)


The ride was so smooth, until we came to the MRR2, which was something like this..

(hahah.. i took this from somewhere on the net..)

*u know why..? Coz it's School Holiday! Alamak...!

So, after a while on the packed, bumper-to-bumper road, we decided to call it quit! We just can't go on with it.. plus! we won't make it in time.. :(

When we get home, we had to wait for a while, then this cheeky lil' fellow arrived!

Danial!
He is so grown up! Yet he is still a baby to me.. hihihi..

Look, how 'manja' he is! Kek Na pangku Alia, dia pun sebok je nak duk kat situ gak...(yup! this is my sis, with Alia n Danial..)

Oh ya, presenting...... Mr. Bee! err... Actually this Mr. Bee comes together with Alia's Playgym.. But since my mom said " jangan nak menyemakkan umah aku ye.." ("don't u ever mess up my home"), so we hadn't open up the gym eversince. But I still want Alia to play with the toys.. so, i took them apart, and Mr Bee was one of 'em!

See what Alia can do with her Mr Bee...
~munchin'... munchin'....~




And another thing.. I can see that she is very fond of putting things into her mouth..
(I thought this habbit comes and goes..
But I think, it never goes anywhere!!)I think i may need mommies' advice on this..

7 comments:

*SiRibenMerah said...

elo baby alia..
watpe tuh??

mulattt nye mata dia =)

zuai said...

siribenmerah:
Alia duk mamam Mr Bee je.. hihihi

Lenny said...

budak kecik baya2 alia mmg akan suka masuk menda dalam mulut... just u kene tengokkan and make sure yg masuk tuh... benda2 bersih lah.. hehehhe

pika-pika said...

hehe...
nape cam neil enter frame eh?
wakakaka..
popularity alia terjejas!!
n one more thing,
trime kaseh la krane mem'famous'kan baju plkn ika!
wakakakaka....

zuai said...

Lenny:
Oh.. mmg slalu gitu ke..? ish.. risau gak.. anak buah (danial) dulu rasanya x brapa nak masukkan benda dlm mulut..

Pika-pika:
Ish. macam dia sorang je masuk PLKN! hihihi..

danial said...

pika-pika, err... rasanya orang tak perasan pun tu baju PLKN. wakakaka...

zuai said...

Danial:
Biorkan la dia.. nak perasan sorang2.. ihihihihihi

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)