Pages

Search This Blog

Recuperating....

Salam to all.

Err.. Many asked me, how is Alia doing...

Well, I can say she's recuperating.. she's doing fine, but not TOTALLY recover.. :(

Last nite when we play, I can still hear her rapid breath together with some clogged mucus.. (and some cough too!).. But as i said, maybe the healing process takes time..
6Alia can now play 'pegang-pegang' toys, especially if we put it in front of her. (But we have to put very near her, if not she won't REACH for it herself!)

6ALia can now hold and try to pull out her socks!

Sleep time can be difficult sometimes, especially when she turns, and if she OVERturns, she will be in the position of 'meniarap'(roll-over). So, she will be awake at once, and I have to turn her back (in the sleep position) and soothe her.. Arghh!


6SO, we invented these 'penghadang' (barriers):
[spongebob and a bolster..]

It had been 2 days, and so far ALia's sleep was getting better..

6Ibu, can I eat...?



5Cak! We caught Alia doing this last nite..! (she was baring-baring and hold the end of the matress at one hand, and then roll-over) Walla! This is what u get! hahah..

6 comments:

pika-pika said...

haha...
sgale mende yg plek2 tu die blaja dr de' dier...
so,salahkan de' dier...
sgale yg baek2 tu die blaja dr acu die..
hehe..=)

zuhaini said...

pika-pika:
Heheh.. ye la tu.. kalau kak ni nampak acu dia yg ajar, siap!

danial said...

glad to hear alia is doing better. kalau ada bunyi kahak lagi, tepuk tepuk sikit belakang dia, macam physiotherapist buat tu. helps o dislodge the thick mucus and expel it out. :D

zuhaini said...

Danial:
Erm.. semalam dgr da x da batuk. tapi that bunyi still ada, tgh mlm td, kul 1, ani bagi gak dia hidu gas.. hihihi.. dia tido, x sedar pun!
tapi fisio tak galak buat tepuk2 kat umah, takut sesak napas..

danial said...

okay then. (sorry, doctors tend to have this tendency to think that everybody can do everything, but i guess physiotherapist tu cautious sikit. masa kat surgery dulu, kitorang buat physio untuk patient lepas operation kitorang every 2 hours sebab tak nak kena pneumonia, kalau harapkan physiotherapist aje, kadang ada kadang tak ada :D )

wish alia the best of health

Linda said...

laa siannye Alia..acik bru bole buke ni..kat opis blogspot kna block..kna buke kt umah hehe..zu, sama la dgn Ghazi..die pn bronchitis a month ago..pki gas sume, tp tk admit sbb akmi g every 12hrs kat pakar tu smula..jenuh la klu admit kami duk kt seri kembangan, hosp tu kat wangsa maju..tp alhamdulillah..Ghazi gettin better..batuk ade sket2 lg la...hope Alia pn camtu k! take care!

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)