Pages

Search This Blog

Simply Alia

Salam to all..
Actually I was sort of preoccupied with the tag game, that i suddenly realized i hadn't write any updates on Alia.. So sorry, folks..!

Ok, Alia now is getting more difficult to put her to sleep.. Maybe because I am simply someone she can play with.. or maybe she just not feel very sleepy yet.. or may be she just want to do some roll-overs before she felt asleep.. Haha.. But that's the main prob that we (my hubby and i) face rite now.. Alhamdulillah, so far I can still 'understand' her - although sometimes she wants to sleep on my lap, sometimes on the matress and sometimes when i hold her.. yes, there are times that i have to try ALL the above..
6Tryin' to crawl.. But the main concern here is that sooner (August) or later (October) I would have to go for some outstations. And it really bothers me that my hubby can't really make her sleep. Argh..! Hopefully everything will be alright.. heheh.. :)

6 Finally.. dozed off..

Oh ya, forgot to tell u that Amalina (ALia's babysitter at the nursery) told me that Alia plays (crawl and turn-over) during noon AND evening! (Usually she'll sleep in the evening, before i pick her up). But now, Amalina has to 'balut' / 'bedung' Alia so that Alia goes to sleep.. (yeah, folks, its that difficult to put her to sleep..)

So, she'll look like this... :
Haha.. Don't u think i look cute..?

6 comments:

mama ryan said...

ha ha.. cute giler alia kene bedung...

ryan dah stop bedung masa 3bln++ rasanya... time tu kalau ingat balik peel tido dia mmg kelakor, memanjang tgn dok kat kepala, buat style 'hand freeze' tu.. kekonon mcm nak khabo kat dunia, 'lihat lah dunia!! i'm free' LOL

Ninie said...

comel sgt alia kena bedung tu hihih.. tak sabar i nak dpt baby jgak..

danial said...

macam dalam kulit kacang. kemas lah amalina tu balut. ;)

*SiRibenMerah said...

salam kenal..

nice blog.... =)

Zuhaini said...

mama ryan:
heheh.. cute..? bole la.. :)
Alia pun kekadang tido tangan letak kat dahi.. tapi dia tu macam2 style ada.. x tentu..

ninie:
Hihihi.. u r always welcome to the mom's world..

danial:
Kemas tu kemas la, tapi sian alia x leh gerak.. hehehe..

siribenmerah:
Thanx! :)

pika-pika said...

haha...tu bukan kemas kek!
tu da nak mcm ...
(isi tempT KOSONG DGN JWPN YG SESUAI)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)