Pages

Search This Blog

Alia's First Hairband

Assalamualaikum all..

**Is it 'hairband' or 'headband'...? (please forgive me if i'm wrong..)

To tell u the truth, my hubby (Alia's Ayah) has been bugging me and asked me to buy a hairband. So, when my friend, Hanny offered me this, i quickly say YES! (er.. i bought this at a very low price..!)

So, feast ur eyes with....
Alia's First (and only) HAIRBAND!!! hahahha...
I gues she's wondering : 'why does my Ibu keep taking pics of me wearing this...? '
(by the way, this is her 'boring' look)6

So, how does she feels about it..?

I think that's a 'YES! Ibu, u can buy me more of this thing!'

**kinda cute, don't u think..? hahah (masuk bakul angkat sendiri..)

14 comments:

Babysofia said...

wah!! cantik nyerr hairband alia tue... comel alia pakai hairband suka sgt la tue... kalau sofia mmg tak nak pakai hairclip je tue pon kejap je hehehehe...

Zuhaini said...

babysofia:
Hairband tu mmg cantek! murah pun murah! tapi saya bagi dia pakai kejap je.. takut dia rimas.. hehehe

mrs noba said...

heiy...sangat kiut kay!

IdaShah said...

alaa..tomei nya alia pki hairband.
pasni kena beli ikut kaler baju lah hehehe..

eedany said...

she's so cute!

:)

Inah said...

cutenya..amboi2..bila kita nak berjumpaan ni :)

mama ryan said...

baby boy mcm ryan leh pakai hairband x??

nak gak jd cute mcm alia....

Zuhaini said...

mrs noba:
Hihi.. tengkiu!! :)

idashah:
erm.. tu la, tapi kalau beli ikut kaler baju, uish.. banyak la nak kena belinya.. hehehe..

eedany:
Hihihi.. Tengkiu! :)

inah:
ntah la.. hang asyek kuar ngn mmbr bloggers je.. aku mls nak kacau daun! heheheh..

mama ryan:
Uish.. ryan kan da hensem...
[kalau nak bli, bli pada hanny ya! sangatlah murah..:) ]

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

sonokkan klau ader bb girll...mcm2 leh hiasss....

Zuhaini said...

~lovelyzz cornez~:
erm.. ala, takde benda lah.. ada baby boy pun sama lah.. leh bagi pakai mcm2... :)

nnurintan said...

comel la dak ketik ni..geget kang!!

***Mutuk tu ialah BUSUK yg telah ditukar ejaan n cara sebutannya..kekekkeke kena bg sengau sket bila sebut MUTUK tu ^_^

azila said...

wah!comelnyer alia....:D

linda+ghazi said...

waaa makin cantik n come lote~pasni msti mamam asyik bli hairband tu aje..hehehe...

Zuhaini said...

nnurintan:
comel..? mekasih aunty.. jgn la geget.. sakit!
**oh, itu la rupanya maksud 'mutuk family'... time kasih :)

azila:
time kasih! :)

linda+ghazi:
hihi.. x jugak.. ayah dia kata cukup la satu jer.. hihi ;)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)