Pages

Search This Blog

Alia's so called FIRST PHASE!

Assalamualaikum all..

Ah.. this time around I would like to share these with you all:

~~ Alia's "FIRST PHASE" of learning to crawl~~
~~actually, if u see this, u may say that it is not a crawl.. more like 'mengesot'.. erm.. that's why i called it the "1st Phase".. hahah..~~
~~~~~~~~~~~Alia's Fav pastime~~~~~~~~~~~

~~This is what she loves to do.. if u see this vid, there are 3 acts:

:::::: bubbling ~ that's what they call it at A.Fantasia (but i call it "menyemburkan air liur") haha
:::::: tryin' to reach both feet with both hands.. (i guess she's tryin' to take the booties off)
:::::: smacks on the stomach (yes, i think she's just wanna tell u that she's happy.. or something like that..)

------------------------------------[[[ENJOY!!!]]]--------------------------------------------

4 comments:

mama ryan said...

he he.. cute je alia time dia perasan yg u dok record vid...

teringat lak kat ryan time i dera dia dgn remote astro dulu.. he he

Zuhaini said...

mama ryan:
heheh.. dia mmg pandai control cun! hihi..
(oh, time ryan kecik2 dulu i tak tgk lagi la..)

mommysarah said...

alia dah pandai "menarik", syoknyer!!!

tak sabo nak tgk dia cargas merangkak..

kalo sarah, skarang dah takleh pakai booties, selamber jek muka bukak booties tu, dia dah kena pakai stokin..

pssttt..dulu nak namakan sarah alia maisarah, tapi ada orang tanya, minat mamat exist ker? terus kensel..

Zuhaini said...

mommysarah:
-ha.. tapi walaupun dia pandai 'menarik', benda yg dia nak tarik itupun bergantung gak.. kalau x attractive, atau colorful, dia buat tatau je..

-booties alia tu so far dia x berjaya cabut lagi, cuma slalunya tertanggal pasal da loose.. hihi..

-hihi.. aritu my hubby cdg gak nama ~~alia maisarah~~ tu.. tapi x nak la, da glamer sangat.. hihi..

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)