Pages

Search This Blog

New Look!

Assalamualaikum all.

hihi.. Like the new look..?

I kinda bored with the old one...

However, after i changed the template to this one, i kinda frustrated coz A LOT of things has 'disappear'.. and i have to install them again!

-widgets : that can be taken care of..
-Link list : This may be a prob to me..

Therefore, i will try to add YOUR LINK at the link list.. if it is not there, please inform me, ya!

**I kinda forgetful nowadays....**

10 comments:

Mimi said...

kenapa forgetful?? hehe..
makan kurma n kismis byk2.. bagi alia rasa sekali..
skangni i bagi awisy nasi lembek je sbb die dah x layan dah bubur2 nieh..

dont forget my link aa~

mama ryan said...

ai.. pg layout lain, ptg sudah layout lain ka??? dasat aaaa....

masa pg td, nak kasi comment, tp x jumpa lak shout box u...

danial said...

template baru smart, tapi kurang ceria sket sebab less colour berbanding yang lama. well, good for a change..:D
cumanya font posting kat yang bawah bawah tu kecik sangat. tak leh baca arr....

Zuhaini said...

mimi:
heheh.. forgetful coz urat ingatan terputus time deliver arituh.. hihi..

mama ryan:
ha.. ini blog masih dalam pembinaan.. hihi

danial:
baik la mak incik.. tgh diusahakan nih..

cendawanintim said...

sangat chomell laaaaaaaa, gamba yang mirror tuhhhhhhhhhhh...

mama ryan said...

wow.. layout baru lg???

layanzzzzz...

danial said...

template baru ni nam[ak sofistikated sikit. font pun besar , senang baca... okay, keep it up sis!

Zuhaini said...

cendawan intim:
hihi.. mekasih.. :)

mama ryan:
heheh.. try and error.. tu yg berbagai2 rupa tu..

danial:
ha.. betul.. yg top secret tu cantek, tapi kalau nak ammend font dia, banyak keje tu.. so, ani tukar template lain.. :)

pika-pika said...

huhu..
nak blog yg lama!!!

Elda said...

This is great info to know.

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)