Pages

Search This Blog

on Bubur n New House

Assalamualaikum all..
erm.. actually nothing much has happened for the past few days..

oh ya, we (ibu and ayah Alia) were on leave last Tuesday, to settle 2 things:

- Alia's 6-months' check up..
-receive keys for our house (can u believe it..? Our own house! hihi)

::::: [on Alia's Check Up]:::::
So, early in the morning.. we headed to Tanglin Clinic.. Not far from my office (and Wan's office too!). Actually, this appointment was supposed to be on Thursday (last week), but since we (ibu n ayah Alia) had meeting at JPM, we have to postpone it to last tuesday..

As usual, not many people there, just about 2 or 3 pregnant ladies with their hubbies.. within 5 minutes, the nurse called upon Alia and took her weight and height. And after that, consultation session..
-Alia's weight now is 6.6 kg (merely 0.5 kg increased of a period one month).

The nurse : dah start bagi makanan pelengkap ke..?
Me : (with confident) Dah.. tentulah! genap je 6 bulan, terus kami bagi.. (altho we gave Alia a few weeks earlier than that)
The nurse : bagi makan apa?

Me : Saya bagi biskut je.. (we gave Farley's rusk). Tak berani nak bagi bubur, pasal baru lagi..

and guess what..?

The nurse : EH... MANA LEH GITU? KENA BAGi BUBUR! KALAU TAK MANA DIA ADA TENAGA.. SEKARANG NI DIA BANYAK GUNA TENAGA DAH..

Me : er... ok..

and the nurse told me how to prepare rice porridge for ALia and asked me to put in vege, chicken, fish, and some oil (OIL??? she said the oil gives energy.. ye ke? i thought oil is for constipation.. haha)

heheh.. padan muka saya.. tu lah, aritu lagi my friend Hanny has told me to give ALia bubur, but i said later la.. hihi.. now i have to be extra rajin a bit la.. heheh..

:::::[on New House]:::::
So, after that we headed to Saujana Utama and we were given the keys to our new house..
we inspected it at first (the orang from Glomac was a bit late, so we take a look at it first!)
overall ~ ok la, although they still have yet to wash n polish the floor..
So now, my plan is to search for reliable contractors who do kitchen cabinet.
CAN YOU HELP ME...? :) pleeeaaassseeee..... thank you in advance..
Post a Comment

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) celebrations (57) hickups (57) contest (49) info (40) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) breastfeeding (20) shopping (20) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) ramadhan (11) 4 bulan (10) sembang kosong (10) tips (10) advertorial (9) new gadget (9) review (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) shaklee (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) kuruskan badan (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) kurus dengan cepat (4) kurus selepas bersalin (4) macam mana nak kurus (4) masak-masak (4) petua kuruskan badan (4) produk kuruskan badan (4) set kulit cantik (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) esp (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) kurus dengan berkesan (3) kurus tanpa lapar (3) money (3) set kurus (3) tadika alia (3) vitalea (3) vitamin (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) alfalfa (2) ask me (2) atasi kulit kusam (2) b complex (2) baju baby (2) baju saya (2) cara banyakkan susu ibu (2) cara tambah susu badan (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) family (2) filem (2) habbits (2) kanak-kanak (2) kembalikan kulit berseri (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) perut kempis (2) petua tambah susu badan (2) pinggang ramping (2) rambut gugur (2) sembelit (2) survey (2) tambah berat badan (2) tambah susu (2) the look (2) tips tambah susu badan (2) twilight (2) vitamin kanak-kanak (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) vitamin untuk subur (2) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi rambut gugur (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) collagen powder (1) collagen powder shaklee (1) confinement (1) darah tinggi (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) gla complex (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kencing manis (1) keputihan (1) kesihatan (1) kesuburan (1) khasiat (1) kolesterol tinggi (1) langkah atasi (1) lawas (1) learning (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) masalah rambut (1) meal shakes (1) menyusukan anak (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) nutriferon (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) performance drink (1) perkumuhan (1) pil tambah susu badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) promo (1) promosi (1) promosi esp shaklee (1) rahsia kulit cantik (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) set D (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) shaklee promotion (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) suami isteri (1) susu protein shaklee (1) tambah selera makan (1) tips kurus (1) update (1) video (1) vita-C (1) vitamin suami isteri (1) vitamin tambah sperma (1) vitamin untuk lelaki (1) vitamin untuk wanita (1) wajah berseri (1) wajah kusam (1) wean off (1) weight gain (1)