Pages

Search This Blog

on Alia's hobby!

Assalamualaikum all.... seperti yang kite sedia maklum, ini ialah hobi terbaru cik ALIA... menggigit! apa sahaja yg dia jumpa dia akan masukkan ke dalam mulut.. :(
5 uiks... TRIX pun nak ke..? (ini adalah Trix ibu Alia.. hihi)
5model Johnsons&Johnsons.. hihi
5 Argh... bosan la main ngan ibu ni... :(

12 comments:

Lenny said...

hehehhe... budak umur tuh mmg suka gigit.. seme menda nak masuk mulut nak gigit..

comelll!

ummi balqis said...

aummmmm... jemput makan smeeeeeeee (kata alia) =P thehehehe..

Babysofia said...

comei yerr alia...dah ada gigi ker??? ialahhh time2 nie mmg activiti dia org asyik mengigit je kan hehehe... apa lagi mama nyer beli lah mainan gigit2 byk2 tok alia kan...

Mimi said...

same sangat ngan awisy.. pantang terlepa, seme benda masuk mulut.. huhuhuh

Zuhaini said...

lenny:
hihi.. tu la, tak larat nak rampas dah dari dia.. :)

ummi balqis:
hihihi....

baby sofia:
heheh.. gigi baru nak ada..
hmm.. teether da beli dah.. dia je yg x nak geget! :( memilih!

mimi:
heheh.. sama la tu.. masalahnya bagi puting dia x nak, nak jugak makan benda-benda tu.. hihi :)

Honeylemon said...

aduuiiii cutenyer cik alia ni.....gerammmm tgokk... hehehe :)

eedany said...

suka tengok alia pegang J&J tu... bulatnya mata dia...

auntie geget ni....

:)

Zuhaini said...

honeylemon:
heheh.. time dia baik mmg geram tengok, tapi kalau dia buat nakal dia, aduh, tak larat jaga!

eedany:
hehe.. saya suruh dia posing betul-betul tu.. hihi.. sian Alia kena gigit.. hihi.. :)

mama ryan said...

ha ha... comel je gambar last tu...

mcm kene je dgn caption u.. ha ha

Zuhaini said...

mama ryan:
hihi.. dia kalau bosan mmg akan tarik muka gitu.. hihi.. :)

pika-pika said...

hoho..
rmbut alia da byk!!

Intan @ mama ammar said...

my son pun sama - gigit benda2 pelik like our toes. tapi aku bagi jek, sebab ala2 anak soleh, cium kaki ibu. boleh?

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)