Pages

Search This Blog

on Bye Bye...

Assalamualaikum all...

oh, we are going somewhere...

today, after work, we'll fetch Alia and we'll go (together) with Atuk and Wan to Kek Na's House.. We'll spend the night there (and play with Danial..) Actually Mak Long hadn't see Alia for quite a long time..

and Friday (yup, we applied leaves) we'll head futher up to Bruas, to see my in-laws.. spend the night there..

and on Saturday we'll go to Pangkor! (oh, that's my kampung..) This will the first time Alia go there..

and on Sunday, we'll go back to KL.. Home sweet home..

So, doakan kami selamat pergi dan selamat pulang ya! tq! :)

5Muka budak baru bangun tido... :)

6 comments:

Jua Zulkef said...

faris has d same shirt mcm alia..
leh wat partner nih

mama ryan said...

ryan pun ada baju mcm tu...

tp pakai x smp 5 kali... hu hu... ketat sgt utk ryan..

eedany said...

have a nice weekend.

Baby cutenya!

:)

Anonymous said...

fuwwittt, selamat bercutiii

ZuH@iLieY said...

alia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zuhaini said...

jua zulkef:
hihi.. sebenarnya Alia ada 2 jenis baju gitu.. satu romper, satu lagi tshirt lengan panjang.. hihi.. boleh geng ngan faris nih..!

mama ryan:
hihi.. Ryan cepat sangat membesar! jenuh la mama dia beli baju..:)

eedany:
thanx! :)

intanjameel:
hihi.. tq! :)

zuhailiey:
iye... :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)