Pages

Search This Blog

on Headache..


Assalamualaikum.. i dunno why.. lately i always have a headache.. like yesterday.. and the day before.. menjelang petang je, siap la, dia datang.. :(


i guess it's due to my spec.. i have been wearing it since.. since.. (wait ah, i am tryin to remember..) ha, since my first year at KUSTEM! so, can u imagine how old it is..? (kira-kira ada la dalam 3 taun gitu..) so, there is a possibility that my power has increased (or decreased!).. who knows? hihi..

alamak, another couple of hundreds is going down the drain! :(

11 comments:

mrs noba said...

maybe kot zuhaini..
check la dulu...

mamaREDZHA said...

mmg bengkek jer klu sakit kpala or sakit gigi.....azab! huhuhu......

mama ryan said...

i pun baruuu je tukaq spec i yg berumur > 3thn tu... hush... lama giler...

i buat kat giant sek13, shah alam.. frameless x smp rm100.. hu hu

Zuhaini said...

mrs noba:
erm... tq.. sok saya gi kdai spec ya! hihi

mamaredzha:
betul! rasa mcm nak potong je kepala (mcm dlm citer heroes tu..)

mama ryan:
uih.. lama tu. leh la beradik ngan spek i ni.. hihi.. eh,mama ryan pakai spek eh?
-leh bli tu. murah!

IdaShah said...

dah 3 thn yer harus lah di tukar
cess...pndi jer aku.padahal x penah pki spek pon hehehe

Aleeya said...

soka sgt tengok org pakai spek ni, sbb cam intelligent kan hehehe, ai tak pakai spek sbb tu dulu carik hubby target nak yg pakai spek hahahaha

Mommy Lily said...

mgkn la..dah lama pakai kann.. mami pakai lense power 1.75 skrg.

alia sihat ke zu?...

Zuhaini said...

idashah:
hihi.. time kasih kerana prihatin.. :)

aleeya:
hihi.. oh, sendiri tak mau pakai, suh orang pakai yer.. :)

mommy lily:
alia? alhamdulillah sehat.. gitu la.. :)

mama ryan said...

he he.. i mmg pakai speck, tp kalau kat rumah je... siang pakai lense.. he he

Mienamei said...

i punye spec dah 4 tahun :( ni pon tgh berangan nak tuko sbb penglihatan dh stat kabur..haruz bahye nak drive gi keje.. huhuhuh

Zuhaini said...

mama ryan:
oh.. pakai lense.. senang la gitu.. saya tak lepas la pakai lense.. setengah jam satu mata.. hihi..

mienamei:
oh.. mari kita tukar spek sama-sama.. ;)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)