Pages

Search This Blog

on List Of Moving In

Assalamualaikum all... i just got a call from the guy who does our kitchen n grill, that he has finished! so i'm gonna have to move in soon! :(
[quite sad tho, coz i'd have to be separated from my mom and dad.. huhu..]

Here is my list of things to do when u want to move in:

1. Do the grill first! *psst.. this is not my grill. my grill is here ..

2. Painting - Whether you do the work yourself or hire someone to do it, it's a lot easier to paint an empty room.

3. Closet Systems - Having things organized, fitting into your new home, will really make you feel great.

4. Get your address changed. You may want to contact your creditors (credit card company) as well as any magazines that you subscribe to directly so that they’re aware of the move and you don’t miss an issue or a bill.

5. Get your emergency kit in the house first thing During the moving process, there are many, many opportunities for minor first aid issues. Make sure you have your first aid kit in a known place. Also, get the emergency numbers for the area and put them in a known place.

6. Know where the main circuit breaker is

7. Know where the water shut-offs are. This includes the main water shut-off as well as shutting off outside water.

8. Install / check the smoke detectors (err.. yang ini di malaysia rasanya x da kot.. mcm mahal jer..)

9. Get your locks changed This isn’t a strict requirement, but it’s a good idea to get the locks changed in the house shortly after moving. Yang ini nak buat, tapi erm.. bajet tak dak.. :)

10. Update your driver’s license and MyKad

11. Send out your new contact information

12. Kitchen cabinet

13. And equipt your house with : lamps, fans, airconds, dining table, sofa, tv cabinet, tv, fridge, washing mashine, dryer (bestnyer kalau ada dryer), curtain, curtain hooks, vacuum, carpets, bed set, erm.. what else..?

cantek kan lamp ni...?6

kalau saya ada tertinggal, pls let me know, ya! tq.. :)

Post a Comment

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)