Pages

Search This Blog

on Money, Money, Money!

Assalamualaikum all..


Yup, money is everything!
even Alia knows this! and she would like to start menabung from now on.. hihi...

***kinda cute, though she was wearing kopiah on her head.. although it was too big for her!

7 comments:

cendawanintim said...

wahhh, kiut ler alia buat mata bulat camtuh..

pegang duit bebanyak nak beli ape tuh..

IdaShah said...

alia nak belanja auntie ida makan ekk

mama ryan aka emma said...

bagusnye alia pegang je duit tu..

ryan kalau nampak kertas, jwbnye masuk mulut la....

Zuhaini said...

cendawan intim:
hihihi.. duit tu kawan bapak sedekah.. saja beri kat tangan dia..

dia nak beli ais krim..

idashah:
hihi.. ingatkan aunty yg nak blanja alia.... :)

mama ryan:
hihi.. tu awalnye mmg gitu.. kalau biar lagi 2 atau 3 minit, alamat dia kenyuk duit tu, dan masuk mulut la.. :)

Anonymous said...

bARU TERINGAT yang kami tak menabung lagi untuk Ammar. Wah, template baru. Sesuai dgn baby girl!

ummi said...

nowadays mmg budak2 kecik pun reti value duit tu kan?

maybe sbb warna duit kot?

Zuhaini said...

intanjameel:

hihi.. takpe, sempat lagi.. untuk alia kami da bukak SSPN dia.. :)

ummi:

hmm.. mungkin kot.. takpun sebab mama dia letak duit tu kat tangan dia.. :) die pegang jer.. :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)