Pages

Search This Blog

on My Kitchen Cabinet n Alia's Socks

Alhamdulillah.. My kitchen cabinet has finished! :)

I am wondering, when is the time that Alia doesn't need any socks..?

(I feel sorry for her, coz her feet da jadi kecik! due to wearing socks.. )

11 comments:

mrs noba said...

sudah siap!
lampu pun dah beli...bila agaknya nak pindah ni zuhaini?

ummi balqis said...

wawawawaaaa lawanye cabinet! sure semangat nak men masak2 pasni kan?

=) ehhehehe

mimi said...

nice..

rajin2 masak ye.. bole jemput kitorg *hint*

precious innocent said...

kalau cabinet gini punya cantik, i pun boleh jadi rajin masak.. (he he... sila paham sdirik yek!!)

-mama emma-

pika-pika said...

hehe..
umah baru die da siap?
lawa2!

Zuhaini said...

mrs noba:
heheheh... kami ada masalah electrical la.. wayar pihak developer silap pasang..

ummi balqis:
hihi.. tatau la, saya bukannye reti masak pun! :) tp bila pindah nanti sure kena rajin la..

mimi:
heheh.. nanti kami buat kenduri umah baru, hang dtg tau! :)

precious innocent:
heheh.. tatau la.. mungkin kot.. :)

Zuhaini said...

pika-pika:
aik.. tertinggal lak. erm.. lawa..? leh la.. tp byk brg tak beli lg.. :)

Anonymous said...

Ammar saya dah start bukak kan stokin dia sikit2 dari 6 bulan haritu.
malam aje pakai. itu pun kalau aircon pasang. kadang2 aicon pasang pun bukak juga.

tapi I start slow2 la. kasi dia adjust...

Anonymous said...

bila nak pindah SU nye? kabinet pun dah siap.... welcome to SB!

Zuhaini said...

intanjameel:
ah.. tu la.. saya pun ingat nak bagi dia takyah pakai stokin dah.. sian kaki dia, jd kecik!...

hihi.. time kasih! tunggu la dulu.. :) banyak benda tak siap lagi..

Ietams said...

cabinet tu buat kat mn ek? cantik laa..

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)