Pages

Search This Blog

on Tag lagik...

Assalamualaikum all...

ini adalah tag dari Mama Mia Aleeya .. so here goes!

Nama-nama timangan anda:
Ani ~ ini panggilan dalam family..
Siti ~ ini panggilan di opis..

Anda seorang yang:
Cerewet! erm.. i think so..

Insan Teristimewa ?? Describe kan Dia Terlalu Istimewa Dimata Anda:

1. My hubby - dia sanggup bangun malam untuk buat susu sedangkan saya tidur lena.. hihi..
2. My Bapak n Mak - uish.. jasa ibu dan bapa tak ternilai!
3. Alia - alahai budak comel sorang ni...
4. Adek beradik - hihi.. Kek, Eli n Ika.. smua satu kepala.. ;)

Lagu kesukaan anda:

erm.. dulu saya extreme sikit (Guns n Roses.. Nirvana..) sekarang bila da kawen dan jadi ibu mithali (hehe..) rentak pun da slow..
lagu apa ye..? ntah la.. x dak particular lagu yg saya suka skg ni..

Makanan kesukaan anda:
Pizza! (dari dulu saya suka pizza..)

Warna Kesukaan Anda:
Pink!

Sikap Yang Membuat Anda Stress:
erm.. traffic jam! argh!!! especially kalau time saya terlewat bangun dri tido..

Tiga benda yang mesti ada dalam beg anda:

Wallet (supaya bole beli barang), handphone (supaya bole call org), compact powder n lipstick (supaya leh touch up!) hihi

Kali terakhir masa anda menangis dan kenapa:
erm.. so long long time ago la.. time tu tgh pujuk my hubby supaya benarkan saya bli N95.. (hihi.. dia x bagi.. dia kata buang duit..) but in the end dia bagi jugak.. ;)

Tag 6 rakan anda:
~mama ryan~Mami lily Safiyya~mama Awisy~ mama Diddy (kak Ziey)~mama Damia n Irfan~mama DANIAL~


sesiapa yang da terkena, ampun ye, saya tatau.. :) hihi..
Post a Comment

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)