Pages

Search This Blog

on Tag lagik...

Assalamualaikum all...

ini adalah tag dari Mama Mia Aleeya .. so here goes!

Nama-nama timangan anda:
Ani ~ ini panggilan dalam family..
Siti ~ ini panggilan di opis..

Anda seorang yang:
Cerewet! erm.. i think so..

Insan Teristimewa ?? Describe kan Dia Terlalu Istimewa Dimata Anda:

1. My hubby - dia sanggup bangun malam untuk buat susu sedangkan saya tidur lena.. hihi..
2. My Bapak n Mak - uish.. jasa ibu dan bapa tak ternilai!
3. Alia - alahai budak comel sorang ni...
4. Adek beradik - hihi.. Kek, Eli n Ika.. smua satu kepala.. ;)

Lagu kesukaan anda:

erm.. dulu saya extreme sikit (Guns n Roses.. Nirvana..) sekarang bila da kawen dan jadi ibu mithali (hehe..) rentak pun da slow..
lagu apa ye..? ntah la.. x dak particular lagu yg saya suka skg ni..

Makanan kesukaan anda:
Pizza! (dari dulu saya suka pizza..)

Warna Kesukaan Anda:
Pink!

Sikap Yang Membuat Anda Stress:
erm.. traffic jam! argh!!! especially kalau time saya terlewat bangun dri tido..

Tiga benda yang mesti ada dalam beg anda:

Wallet (supaya bole beli barang), handphone (supaya bole call org), compact powder n lipstick (supaya leh touch up!) hihi

Kali terakhir masa anda menangis dan kenapa:
erm.. so long long time ago la.. time tu tgh pujuk my hubby supaya benarkan saya bli N95.. (hihi.. dia x bagi.. dia kata buang duit..) but in the end dia bagi jugak.. ;)

Tag 6 rakan anda:
~mama ryan~Mami lily Safiyya~mama Awisy~ mama Diddy (kak Ziey)~mama Damia n Irfan~mama DANIAL~


sesiapa yang da terkena, ampun ye, saya tatau.. :) hihi..
Post a Comment

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) celebrations (57) hickups (57) contest (49) info (40) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) breastfeeding (20) shopping (20) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) ramadhan (11) 4 bulan (10) sembang kosong (10) tips (10) advertorial (9) new gadget (9) review (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) shaklee (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) kuruskan badan (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) kurus dengan cepat (4) kurus selepas bersalin (4) macam mana nak kurus (4) masak-masak (4) petua kuruskan badan (4) produk kuruskan badan (4) set kulit cantik (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) esp (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) kurus dengan berkesan (3) kurus tanpa lapar (3) money (3) set kurus (3) tadika alia (3) vitalea (3) vitamin (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) alfalfa (2) ask me (2) atasi kulit kusam (2) b complex (2) baju baby (2) baju saya (2) cara banyakkan susu ibu (2) cara tambah susu badan (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) family (2) filem (2) habbits (2) kanak-kanak (2) kembalikan kulit berseri (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) perut kempis (2) petua tambah susu badan (2) pinggang ramping (2) rambut gugur (2) sembelit (2) survey (2) tambah berat badan (2) tambah susu (2) the look (2) tips tambah susu badan (2) twilight (2) vitamin kanak-kanak (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) vitamin untuk subur (2) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi rambut gugur (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) collagen powder (1) collagen powder shaklee (1) confinement (1) darah tinggi (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) gla complex (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kencing manis (1) keputihan (1) kesihatan (1) kesuburan (1) khasiat (1) kolesterol tinggi (1) langkah atasi (1) lawas (1) learning (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) masalah rambut (1) meal shakes (1) menyusukan anak (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) nutriferon (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) performance drink (1) perkumuhan (1) pil tambah susu badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) promo (1) promosi (1) promosi esp shaklee (1) rahsia kulit cantik (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) set D (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) shaklee promotion (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) suami isteri (1) susu protein shaklee (1) tambah selera makan (1) tips kurus (1) update (1) video (1) vita-C (1) vitamin suami isteri (1) vitamin tambah sperma (1) vitamin untuk lelaki (1) vitamin untuk wanita (1) wajah berseri (1) wajah kusam (1) wean off (1) weight gain (1)