Pages

Search This Blog

on VOTE for Alia!!!

Assalamualaikum all..
ni saja-saja je try luck! da nak expired pun contest ni..
nak mintak jasa baik tun-tuan dan puan-puan untuk VOTE for Alia buleh..?
Just pergi ke website Mix FM Baby Idol, dan just klik pada scale di botol susu tu..
boleh ya!
**today saya tgk alia masih di Page 1, kalau dia tiada di page tu, boleh ke Page 2 ya! :)
tengkiu so much!

10 comments:

mama ryan said...

he he... ryan n afiy pun ada masuk mix fm..

tp bila tgk ada baby yg dah smp xxxx vote hanya utk 1 hari, buat mamanya malas nak vote utk anak sdiri..

penipu la depa tu.. tah mcm mana voting system depa nie.. boleh crack code kot..

tp nnt i akan vote utk alia ek.. he he

Honeylemon said...

saya da vote alia....
hehehe...

gd luck.... :)

Zuhaini said...

mama ryan:
iye ker..? erm.. tak pe lah, masuk pun sekadar suka-suka je.. hihi :)

honeylemon:
oh, terima kasih! :)

ummi balqis said...

haa.. auntie da vote alia tau.. kene banje makan pasni.. =P

Mommy Lily said...

hai mama...

dah vote dah...mami kasi 10 points... alia ada kt page 4 skrg.. meh up kan lagi

Zuhaini said...

ummi balqis:
oh, terima kasih aunty.... :)

mommy lily:
time kasih mami lily.. :)

mommy lyna said...

ayuh kita vote alia!

kalo menang bole belanjer ni hehe.

Zuhaini said...

mommy lyna:
hihi.. time kasih! saya belanja time open house nanti ye.. :)

Babysofia said...

hi baby alia, aunty pon dpt vote alia byk kali tau!!! wish u gud luck dear :)

Zuhaini said...

baby sofia:
hihii.. mekasih aunty.. saya da x arapkan menang.. betul mcm mama ryan cakap. yang menang tu bukannya beratus ribu, berjuta vote dia..! tak apalah.. lain kali kita masuk lagi ye.. hihi :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)