Pages

Search This Blog

on 2nd Day


Assalamualaikum.... uih... banyaknye nak story.. tp tatau cukup time ka tak... [Alia tgh tido lg atas katil... saya ada atas lantai.. Just in case Alia da bgn, then i'll know.. :) ]

:::::::::: on THe CaLL::::::::::

Yesterday, since i published Alia's story.. it got many attentions. Thank you very much! And I received a call.. from a dear blogger friend (sorry, i didn't catch ur name, as i was kinda sleepy at that time... sorry sangat.. ).

My friend told me that it is not HFMD.. (actually last post i put it FHM.. rupanya tersalah susunan.. D tu pun ada rupanya.. hihi.. sorry for wrong info.. hehe..)..

Why she said that..? Here are the reasons : for FHMD, the first symptom is ulcer in mouth. Then it will follow by rashes at the tapak tangan and at the tapak kaki,

and lastly, the rashes will spread to other areas..

She told me that if this disease infected babies (below 1 year old), it may cause death coz the patient doesn't drink or eat. (due to the culprit ~ ulcer..)

(alamak! Alia suda bangun!!!! kita biar dulu dia mamai mamai.. hehe)

In Alia's case, she doesn't have ulcer and her rashes spread to whole body, and not concentrating to tapak tangan and tapak kaki only.

So, she guess it must have been Demam Campak..

Demam Campak..? (Chicken Pox..?) erm.. sayang la.. I was just planning to get her to peads n get the chicken pox shot! tup tup.. da kena lak..

So, yesterday we gave ALia some coconut water and my sis in-law gave us some Bambu Leaves (and put on the bed, on top of it, put a layer of cloth) and that will be Alia's bedding.. ihihi..

:::::::::: on Alia's 2nd Day ::::::::::

This is her:


:::::::::: on Name ::::::::::

Alia kan asik sakit je.. so ada kawan saya cadangkan tukar nama pangilan...

Mak saya pun setuju....

mgkin la nama Alia tu tingi sangat kot... susah bawak.. ye ke..? (Alia Athirah ~ means Ketinggian dan Kemuliaan)

So, nak mintak suggestions, leh..? saya cadangkan yaya je.. heheh...

(Hish.. budak kecik ni nak kaco laptop lak...)

k la, got to go! wassalam... Doakan ALia cepat sembuh ya! TQ!!!!!!!!
Post a Comment

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)