Pages

Search This Blog

on Alisha

Salam..

Truth is i am so lazy to do office work today... why..? coz nobody's in the office today.. everybody is taking their leaves, to be with their families.. (school holidays, rite..?) uih.. betapa jelesnya aku!!!!

It's not that i don't have any more leave left.. But i am keeping it for the 'Just In Case'. Like last week, where i had to take a whole week off! huhu... sabar je la..

And now have to keep some days for the coming raya! :)

ok, back to the topic. (those above are just the mukadimmah.. hihi).

Alisha... oh Alisha.. (For friends out there, Alisha means "protected by Allah" i.e Di dalam lindungan Allah.. sedap kan maksudnya..? if only i knew it before...)

oh ya, this cute baby is becoming more THIN!!!!!! Please help me.. i donno what to do else.. everyday i pack her bag with rice porridge.. in the evening i give her cereal (Nestle cereal), at night i give her Farley Rusk (this one i let her hold the biscuit and nibbles it).. But her weight is decreasing.... Sedih sangat..


Last Tuesday we went to Tanglin for her 8 month check up, and her weight was 7.0 kg. Last 2 months, it was 6.7 kg. Can u just imagine, why so minimal...? :(


But when i looked back at the previous 2 months, there were a few times that she was down with fever.. cough.. and latest was the HFMD/Chicken Pox/Skin Disease thing. No wonder her weight was like that..


Oh ya... ini adalah Alisha's latest achievement! :)

:::::::::: sit ::::::::::


yeah.. some babies da lama da leh duduk sebelum reach 8 bulan pun.. hihi.. but my lil Alisha baru nak berjinak2 duduk.. itupun separuh badan baru.. hehe...

:::::::::: climb ::::::::::


This is yesterday's pic. she was saying hi to Wan who has just came home from work.. guest what, a few sec after that, she started to reach the grill in front of her and started to eat + feet - started to bertapak on the grill... aiyo.. suda mau panjat grill ka...? :)


:::::::::: pegang botol ::::::::::

ah.. this one pun my Alisha agak ketinggalan sikit.. coz i think ramai baby da lama leh pegang botol.. Alisha baru belaja... hihi.. all this while she just prefer to garuk-garuk her head, her ears (until it bleeds).. Ibu jugak yg kna pegangkan.. hihi.. :)

Oh well.. i guess that's all for now.. till i write again! tata...
Post a Comment

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) celebrations (57) hickups (57) contest (49) info (40) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) breastfeeding (20) shopping (20) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) ramadhan (11) 4 bulan (10) sembang kosong (10) tips (10) advertorial (9) new gadget (9) review (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) shaklee (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) kuruskan badan (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) kurus dengan cepat (4) kurus selepas bersalin (4) macam mana nak kurus (4) masak-masak (4) petua kuruskan badan (4) produk kuruskan badan (4) set kulit cantik (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) esp (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) kurus dengan berkesan (3) kurus tanpa lapar (3) money (3) set kurus (3) tadika alia (3) vitalea (3) vitamin (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) alfalfa (2) ask me (2) atasi kulit kusam (2) b complex (2) baju baby (2) baju saya (2) cara banyakkan susu ibu (2) cara tambah susu badan (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) family (2) filem (2) habbits (2) kanak-kanak (2) kembalikan kulit berseri (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) perut kempis (2) petua tambah susu badan (2) pinggang ramping (2) rambut gugur (2) sembelit (2) survey (2) tambah berat badan (2) tambah susu (2) the look (2) tips tambah susu badan (2) twilight (2) vitamin kanak-kanak (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) vitamin untuk subur (2) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi rambut gugur (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) collagen powder (1) collagen powder shaklee (1) confinement (1) darah tinggi (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) gla complex (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kencing manis (1) keputihan (1) kesihatan (1) kesuburan (1) khasiat (1) kolesterol tinggi (1) langkah atasi (1) lawas (1) learning (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) masalah rambut (1) meal shakes (1) menyusukan anak (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) nutriferon (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) performance drink (1) perkumuhan (1) pil tambah susu badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) promo (1) promosi (1) promosi esp shaklee (1) rahsia kulit cantik (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) set D (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) shaklee promotion (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) suami isteri (1) susu protein shaklee (1) tambah selera makan (1) tips kurus (1) update (1) video (1) vita-C (1) vitamin suami isteri (1) vitamin tambah sperma (1) vitamin untuk lelaki (1) vitamin untuk wanita (1) wajah berseri (1) wajah kusam (1) wean off (1) weight gain (1)