Pages

Search This Blog

on GERAM!!!!!!

Salam...
I'm so pissed off!


Yesterday, when i took Alisha from her nursery, i can see her nose become very watery... What Happened...? (as far as i can remember, we sent her this morning withOUT the flu)


I asked Amalina (Alisha's babysitter), she said Alisha was 'merengek time nak tido'... sampai berhingus anak aku...?!!!! ( i guess she was crying and they didn't do anything...)


And then inside the car.... jalan-jalan for a while... and then i heard her... "uhuk.. uhuk..".. AIK?? Since when did my baby got this cough..? That instant, my mood totally diminished.


I was so sad.. angry.. and i felt frustrated!!! Alisha has just recover from her skin infection.. and now Bronchitis (AGAIN)..????!!!!


Last nite, when i recall my past experience taking care of my baby who had been warded... TAK NAKKKKKK!!!!!!! I don't want this to repeat! (i kinda become phobia with the ward n taking care of Alisha IN THE WARD).. it was hectic, boring and it was simply something i wouldn't want to go through anymore!


So i guess today is Alisha's LAST DAY with her nursery.


Tomorrow i'd have to work... :(


Sunday, we'd go to Makcik Belakang Rumah's house and ask her, if she can take care of Alisha...


(Funny thing.. i THOUGHT my husband asked her already. Turned out that he asked HER CHILDREN who was playing bikes in front of our house the other day.. And the kids told him that their mom is a babysitter.. oh.. i misunderstood the whole thing!!! )


Please pray with me.. doakan that Makcik will accept Alisha ye.. :)


And doakan Alisha sembuh dari batuk dia tu... Adoi... nak pecah otak memikir... :(


**kalau la ada maid kan best! .....

**** UPDATE!!!!

Saya da dapat sorang babysitter.. area Saujana Utama 1. Jauh sikit dari umah kami (Saujana Utama 3).. Tapi arganya agak mahal la... RM400! huhu... tp yg bestnye:

-budak makcik ni jaga sorang je (dekat 2 tahun)

-Makcik ni tinggal ngan anak perempuannya je.. (suami duk ipoh).. so lega sikit la... sekarang ni kan dgr cite macam-macam... uih.. nauzubillah...

tp decision masih lagi di tangan suami terchenta ku... :)

Post a Comment

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)