Pages

Search This Blog

on Saya Da Kata Dah..

Salam..


Saya dah kata dah...

yg nurseri Alisha tu banyak nyamuk..

tp semua org tak caya! sabar je lah...


Kan dah kena dah!!






**by the way.. Thursday n Friday I'll be on leave, to fully furnished our house.. so that everything is ready by Ramadhan, insya Allah..


**so tomorrow baru nak gi jumpa Makcik Belakang Rumah and ask her about the babysitting thing.. :)

9 comments:

saya said...

wah..siannya baby kene gigit nyamok, besar merah lak tu....

LeeN said...

waa... esok ibu alisha cutiiii..

ehhe.

btw, hope ade berita best nnt. =)

Nina said...

Poor alisya..

Zuhaini said...

saya
ah.. tul.. sian kat Alisha.. duk menggaruk.. dia macam x selesa gitu..

leen
haha.. cuti best ke..? bole la.. haha.. nak perabih duit ni.. huhu.. :(

nina
thanx.. hopefully ptg ni amik dari nurseri da ok la dia punya mosquito bite tu..

:: vErde+hAzizi :: said...

salam perkenalan...cute la baby alisya...shian die kene gigit nyamok...meh babap nyamok tu

Anonymous said...

itu yg tak best dgr tu...alah...shiannyer alisha....zu, better cpt tanya makcik tu lah...tak yah ler letak alisha kat situ dah...sian ler dia..

mamaREDZHA said...

mak aii... besar nyer?? nyamuk ke pe tuh?? ciannya....

bahaya la kna gigit nyamuk nie, kan kes denggi tgh menular skrg nie....takut tuh...

Anonymous said...

lor, sampai camtu kena gigit nyamuk. nyamuk gajah ke apa. Ammar pun occasionally kena geget gak, 3, 4 hari baru hilang bintatnya. takott. kat sb ni byk kes denggi.
ow, selamat pindah.

Zuhaini said...

verde+hazizi
salam perkenalan.. :) hehe.. jom kita bunuh itu nyamuk..

fara mustapha
ah.. time kasih atas concern aunty tu.. ibu alia pun da tukar org jaga.. antar nurseri lain lak.. hopefully yg ini ok.. :)

mama redzha
ah.. tul! bahaya kan..? sian Alisha...

intanjameel
ah.. alisha pun lepas 3 ari baru ok.. uih.. risau gak nih.. :( huhu

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)