Pages

Search This Blog

on Alia dan High Chair nya..

Salam all..

haha.. Sebenarnya nak cerita pasal Alia.. tapi meh kita tgk sampai mana dah siap...

Banyak juga la kan..? Ini pun actually gambar yang diambil pada hari Jumaat lalu.. so after 2 days, progress dia pun sebenarnya dah makin banyak.. nanti kalau dah siap sepenuhnya kita tgk mcm mana rupanya ya.. :)

Kami dah beli High Chair Alia!!!!! (alhamdulillah.. at last!!)

dah lama nak beli, tapi x da kesempatan la..

so baru-baru ni, kami balik rumah Atuk n Wan, so kami round-round dekat area Giant tu.. rembat la sebiji.. (before this kami dah pergi Carrefour Wangsa Maju, tp dia x jual (ke x da stok.. ibu Alia pun x pasti la..) and then jalan beberapa tapak, sampai la di Anakku. ada 3 jenis je, itupun semuanya RM150 keatas.. mak ai.. mahalnya..
so, kami pun pergi la kedai area Giant ni.. (Atuk yg rekemen sebenarnya..).

ada 2 jenis. satu kaler pink (Ibu Alia da jatuh hati da dgn ini.. tapi meja dia flat je!) Harganya RM65. tanya lagi, dia kata ada lagi satu jenis, ada meja (berlekuk and all) tp x da kaler pink.. tak pe la, beli je la kan..? yg ini mahal sikit.. harga sebenar RM88, dapat RM75 :)
ini adalah model sedang beraksi di atas high chairnya... bukan main suka lagi!

Haha.. Alia tgh makan makanan Favourite dia.. BUBUR LAMBUK!!! :)

Sekian...
Post a Comment

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)