Pages

Search This Blog

on Award!

Salam.....

Si Alia tgh tido.. :)

Tu yg Mr Husband tak leh nak marah saya online pakai Broadband dia ni.. hihi..

oh ya, berjalan-jalan di blog rakan-rakan.. terserempak blog Mami Lily.. Ibu Alia dapat award rupanya.. (diam-diam dia bagi award ya!) tengkiu....

Nak tau award apa..?


Haha.. award BLOG PALING GILA! hahaha... (ibu Alia ni gila-gila ke..? hahah..hantam sajalah)
Ok, untuk melaksanakan tugasan yang diberi, kena nominate 4 blog yg saya rasa gila-gila...
(err.. 4 je ke..?... hmm.. tough one....)
-mama Iman Daniel
-mrs Noba
-mama Danish
err.. terlebih la.. kira halal je lah.. :)
Kepada yg saya tak larat nak tulih di sini.. (3 trakhir tu da x larat nak buat link dia..) sila la amik award ini ya! :)

5 comments:

Anonymous said...

hahaa, kira halal la terlebih. oh, kite pon dapat ek? toce toce

precious innocent said...

wah... blog mak 1st tu..

ha ha.. nampak sgt mak xdak keje ngadap blog sdiri & blog org lain..

:P

-mama emma-

nnurintan said...

yeaaa..walopun blog mak xde link (babap mama alia sbb malas nak letak link) tp blog mak tetap dinobatkan..thankiessss :)

ummi balqis said...

hiksssss.. leen gile2 kee.... hahahaha!

Zuhaini said...

intanjameel
haha.. tu la.. ala terlebih pun bukannya org nak marah, kan..? sama-sama..

precious innocent
hihi.. x la.. tu maknanya kita ingat kat dia.. tu yg duk no 1 tuh.. hihi..

nnurintan
sama-sama.. haha.. sori la.. da x larat naip link..

ummi balqis
hhahahha... ye kot.. :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)