Pages

Search This Blog

on Kalau Da Ngantuk...

.... walker pun jadi ye..?

Ni satu-satunya time si ALisha tido dalam walker.. haha.. ngantuk sangat kot..

* by the way, Alhamdulillah.. si kecik ni da sehat! (cuma ada siikiiit je lagi batuk n sesema..)

5Ini time kami di Klinik Dr Rozita.. murah tul! untuk ubat Demam, Antibiotik dan Sesema.. altogether = RM26! :) ni yg best duk Saujana Utama nih.. hahah

**Ibu Alisha da x sabar nak bli water filter Dr Sukida.. hihi..

teori ibu Alisha : air bersih = Alisha sehat!

9 comments:

precious innocent said...

he he... alisha letih sgt tu...
tu yg belasah tmp tido tu...

so cute!!!!

-mama emma-

ummi balqis said...

sgt comel okehhhhh..

hihi. tdo dlm walker.

btw, mmg stuju sgt. bila air bersih, baby sihat. confem. hehe

Anonymous said...

haha cumilnya tangkap lentok situ...bagi petua sikit cane nak kasi baby senang tiodo. Ammar wants to play 24/7 he forgot to sleep. Arrrrr

reena said...

hehe...siannya dia...apa agaknya yang seronok sangat main tuh sampai boleh tertido mcm tuh..

jua said...

cumilnya terlentok cenggitu. geram geram...

go go DR.SUKIDA

Zuhaini said...

precious innocent
haha.. agaknya la.. hihi..

ummi balqis
comel..? tengkiu aunty..
time kasih on supporting my theory..

intanjameel
petua..? ahaha..x dak petua la.. cuma saya biasanya kan bagi dia main puas2 dulu (jalan/merangkak) bila dia da letih dia akan gosok2 mata.. so kita pun bagi susu, then tido! :)

reena
haha.. ntahla.. kami duk berbuka time tu.. tetiba dgr diam je.. rupanya da tido! :)

jua
tengkiu aunty!
insya allah.. akan kudapatkan Dr itu! hihi :)

eedany said...

alalala...ciannya alisha sampai terlelap kat walker...

mesti aktif sangat ni...tengok tu dah penat...

:)

Anonymous said...

ok ke klinik Rozita tu?
hari ni dlm sejarah!register pkl 8.45pm (klinik tutup pkl 9.30pm).tggu2 punye tggu smpi dah takde org..pastu budak klinik dtg tutup aircond&kipas tmpat saya tggu..dah boring sgt,tak pggl2..saya pun blah..masuk dlm keta,terus lampu klinik tutup..masa nak masuk keta,dgr sorg pakcik yg br kuar dr klinik tu menyumpah,mencarut dpn anak2,isteri dia...haru btol klinik tu.,,kalo dah tak nak trimer patient..ckp laa elok2..ni bg signal nga dtg tutup kipas,aircond..

Zuhaini said...

eedany:
haha.. ngantuk la tu! :)

anon:
ok..? tak tahu la saya.. saya sekali tu je pergi.. :) lepas tu x pergi dah.. so x leh nak bagi input sangat..

kesiannya, kena halau.. :( x patut betul la.. :(

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)