Pages

Search This Blog

on Renovation (Part 1) n Air Sihat!

Salam semua...

Guess what..? after a while of korek sana and korek sini, finally we have some money to TILE OUR PORCH! :) haha..

So, last Tuesday (during lunch break, we bought all the materials needed)


When we got home, the work done was clearing all the grass n level the ground.


(ahahah.. can u see the tall grass in my lawn..? haha.. mcm hutan kan..?)

and on Wednesday, this was the progress so far..

(alhamdulillah, SO FAR looks like this Indonesian man is a reliable one .... we were scared that he might run away, or leave the project half way done..)

**today, he's going to pasang tiles!! :)

:::::::::: on Air Sihat ::::::::::

Guess what..? I already got my Air Sihat!!! :)
*the tagline is : Air SIhat, erm.. keluarga something.. i forgot! haha)


Alhamdulillah... (I asked the dealer to install it for me.. haha..) I asked him to put it right on the top of the kitchen cabinet ~ like Ms Jua did.. but he refused. He said, when i had to change the filters, it will be difficult.. (ye la tu.. ke ntah2 dia malas kot.. haha)

Alhamdulillah.. although some colleagues of mine at work keep promoting their water filters (Hai-O, Bio Aura, Zhulian.. U name it!) but my heart fell for this one.. the one and only Dr. Sukida..

And oh ya, the dealer, Mr Sang, said that if i were to promote this to my neighbours, i can get some side income.. haha.. (and i asked him, "how much?".. haha.. Mata duitan da... hhahah.. tgk la mcm mana..kalau saya rajin..)

Oh ya, u may asked me, why did i choose this water filter right..? because after i went to their website, they CLAIMED that after we drink water from it, insya Allah all the sickness will be gone.. like menstrual cramps.. pimples (this one u have to wash ur face using the water).. and at the website too, there were so many testimonials and majority of them got well from just by drinking the water.. haha..

*and the price were as same as the water filters in the market! (so, what do i get to loose, right?)

**i'm going to TEST whether it really is an Air Sihat or not, I am going to test it to my dad who is currently dealing with his brain tumor.. ha.. meh kita tgk betul ke tak, ianya Air Sihat.. :)

Post a Comment

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) celebrations (57) hickups (57) contest (49) info (40) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) breastfeeding (20) shopping (20) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) ramadhan (11) 4 bulan (10) sembang kosong (10) tips (10) advertorial (9) new gadget (9) review (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) shaklee (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) kuruskan badan (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) kurus dengan cepat (4) kurus selepas bersalin (4) macam mana nak kurus (4) masak-masak (4) petua kuruskan badan (4) produk kuruskan badan (4) set kulit cantik (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) esp (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) kurus dengan berkesan (3) kurus tanpa lapar (3) money (3) set kurus (3) tadika alia (3) vitalea (3) vitamin (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) alfalfa (2) ask me (2) atasi kulit kusam (2) b complex (2) baju baby (2) baju saya (2) cara banyakkan susu ibu (2) cara tambah susu badan (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) family (2) filem (2) habbits (2) kanak-kanak (2) kembalikan kulit berseri (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) perut kempis (2) petua tambah susu badan (2) pinggang ramping (2) rambut gugur (2) sembelit (2) survey (2) tambah berat badan (2) tambah susu (2) the look (2) tips tambah susu badan (2) twilight (2) vitamin kanak-kanak (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) vitamin untuk subur (2) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi rambut gugur (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) collagen powder (1) collagen powder shaklee (1) confinement (1) darah tinggi (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) gla complex (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kencing manis (1) keputihan (1) kesihatan (1) kesuburan (1) khasiat (1) kolesterol tinggi (1) langkah atasi (1) lawas (1) learning (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) masalah rambut (1) meal shakes (1) menyusukan anak (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) nutriferon (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) performance drink (1) perkumuhan (1) pil tambah susu badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) promo (1) promosi (1) promosi esp shaklee (1) rahsia kulit cantik (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) set D (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) shaklee promotion (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) suami isteri (1) susu protein shaklee (1) tambah selera makan (1) tips kurus (1) update (1) video (1) vita-C (1) vitamin suami isteri (1) vitamin tambah sperma (1) vitamin untuk lelaki (1) vitamin untuk wanita (1) wajah berseri (1) wajah kusam (1) wean off (1) weight gain (1)