Pages

Search This Blog

on Susahnya Alia tidur..

Aduhai.. sekarang ni (dah 2 days in a row..) si Alia tu susah nya nak tido..

Semalam pukul 11.00 malam baru nak tido.. the day before, pukul 11.30! sabar je lah..

**by the way, ini gmbar time dia kecik2 dulu.. masih comel n masih hairless.. haha

6 comments:

DYLA said...

hi awak,
baby sy 3 bulan pun susah jgk nak tdo tau. masuk buai pun tdo kjap2 je. :(

en_me said...

kena banyak bersabor teww.. salammmz

eedany said...

gebunya pipi dia...

sekarang dah banyak rambut kan alisha?

Anonymous said...

ZUHAINI,
samala dgn Ammar ni, tunggu org habis terawikh baru dia boleh tido. Lebam mata mak.

Tapi atleast mak takyah tergesa2 ke opis mcm ibu alisha. :)

Zuhaini said...

dyla
hi..
oh.. dah 3 bulan..
oh.. mcm tu ye..? kalau baby saya, time 2 3 bulan aritu, kalau masuk buaian alhamdulillah.. lama tido nya.. :)

en_me
haha.. mmg tgh duk bersabor la ni.. :)

eedany
aha.. itu time dulu-dulu.. saya terkenangkan pipinya yg montel tu..

ye.. skrg da banyak rambut tp makin kurang gebu.. :(

intanjameel
ahaha.. ada geng si Alia nih.. :)

ha.. betul!
ibu alia kul 1 lebih baru dapat tido.. puluk 4 lebih da kena bangun untuk sahur.. lepas tu straight mandi & solat & go to work.. ngantuk giler! :) hahah..

reena said...

pukul 11.30 ok lagik tuh yang... si comel kite tuh lagik kol 1:00 am baru nak ngantuk...duhh

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)