Pages

Search This Blog

on Cantik tak..?


Cantik tak kalau dijadikan header..? :)

updated!!!

wah.. terima kasih atas cadangan2 yang diberikan.. insya Allah, akan di improve lagi! thanx! :)

9 comments:

~honey_nurhaliza~ said...

i stuju kalau ianya dijadikan header...amat cantek ok..:)

ummi balqis said...

sangat cantek. enuff said mam!

mommylyssa said...

cute sgt!

Jua Zulkef said...

try tambah lg 2 pics alia but in small size.. i suka pic alia yg sengih besar tuh, itulah daya penariknya. cute!!

Anonymous said...

elok kalau letak lagi dua butir gambor kat belah kiri tu. nampak sunyi je ruangnya.

trivvient-have a say said...

sales events announcement for you happened in klang valley!
* roxy n quicksilver cardholder promotions RM15
* Complimentary Stila Makeover-just flash ur card
Zara, Massimo Dutti, Pull and Bear Warehouse Sale at PJ

dunt miss anothe chanel stila estee lauder kose clarins clearance sale -visit trailsshoppers.blogspot.com so u dunt miss another sales events


Zara, Massimo Dutti, Pull and Bear Warehouse Sale:24-27 Oct 2008
Zara, Massimo Dutti, Pull and Bear Warehouse Sale
Fashion Warehouse Sale

must go:
reminder: more info
http://trailsshoppers.blogspot.com/2008/10/zara-massimo-dutti-pull-and-bear.html

yeah more n more

Pssst
* roxy n quicksilver cardholder promotions RM15
* Zara, Massimo Dutti, Pull and Bear Warehouse Sale:24-27 Oct
* Complimentary Stila Makeover-just flash ur card
* Club Monaco Mid Season Sale
* Topshop Topman Miss Selfridge Dorothy Perkins Mid Season Sale
* Forever 21 Sale:spotted at 1Utama
* Melium Outlet Leather Clearance(til 24 Oct'08)
* bonuslink member sale in Parkson will be on 31 Oct 2008
* La Senza Bras n more: Buy 1 Free 1
* Carven Ong 1st Time Couture Sale:25,26Oct-9Nov08
* buku alaf 21 books fair

precious innocent said...

mana leh 1 option je... kene la ada 2 3 lg.. baru best..

he he

-mama emma-

Zuhaini said...

~honey nurhaliza~
oh, ok.. thanx!

ummi balqis
ok.. thanx.. (nak tau pendapat je.. pasal ibu alia ni kan org sains.. so art2 nih, kureng sikit.. hehe)

mommylyssa
ok, thank you!

jua zulkef
oh ok.. thanx! gitu rupanya.. oh ya, thank you for introducing this website to me! :)

intanjameel
oh ok.. wah.. bernas sungguh pendapat ibu-ibu sekalian.. :) thanx!

trivvient
ok.. :)

Zuhaini said...

preccious innocent

hehe.. nanti lah.. :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)