Pages

Search This Blog

on Going Somewhere..

Salam..
I have to go somewhere next month...
Alone...
I just would like to ask u guys, whether should i bring along Mr Hubby & lil Alia.. or not?
Coz it's going to be some sort of "lawatan sambil belajar" kind of thing.. i.e no definite schedule that i'd have to follow.. so all's up to me! :)
plus ~ i have a room on my own.. so if Mr Hubby n ALia join, it'd be so nice.. hihi.. :)
whaddaya think...?

9 comments:

mimielola said...

Angkut je depa, Zuhaini.. I pun nak kena pi somewhere jugak esok ni :(

precious innocent said...

depa kene ikut!!!!

-mama emma-

mrs noba said...

eh bawak laa...
i kalo outstation, kalo hubby bleh cuti-memang i angkut jer sumer!

Zuhaini said...

mimielola
hihi.. ms lola pun kena pergi outstation..? sama lah kita.. malasnya hai..

precious innocent
hihi.. ok. thanx for the input!

mrs noba
oh.. bagusnya hai.. :) insya allah.. akan dipertimbangkan..
**kalau cukup fulus.. :)

Mommy Lily said...

bring hubby & baby alia together

macam yg mami buat last week

mami tk blh hidup tanpa anak & hubby depan mata haha

danial said...

mak long nak ikut boleh? hahahah

sya said...

saje nak nyibuk gak... lagi best kalau bawakkan? hehehehe

Zuhaini said...

mommy lily
hihi.. ok.. akan dipertimbangkan..

hehe.. kesian gak kat suami pasal dia kena jaga alia.. :)

danial
boleh.. jom! (tapi ibu alia x tanggung la penginapan & transport) :)

sya
hehe.. seronok mmg seronok.. tapi mengenangkan nak bawak segala mak datuk barang2 alia tu yg pikir banyak kali tu.. pampers la.. susu la.. dll. :)

ummi balqis said...

wajib bawak sume!

ibu alia kene packing sume tau!

jangan malas2 tau!

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)