Pages

Search This Blog

on Kesibukan tahap cipan..

Salam...

Maaf kerana sudah lama tidak update...

Bukan tidak mahu.. tapi..

Kesibukan telah melanda diri ini..

Di kala ini, si kecil Alia sedang nyenyak tidur di atas lantai ruang tamu dan ayahnya pula tidur di sofa ruang tamu....

Oleh yang demikian, boleh lah diri ini mencoret serba sedikit berita atau khabar dari sini..

Sebenarnya, diri ini sedang mencari-cari template yang baru (lagi..) kerana sudah agak bosan dengan yang ada sekarang.. mungkin kerana template ini bukan ciptaan diri ini (jika dibandingkan dengan yang sebelum ini)

O ya, lupa pula, di ofis diri ini sedang dianjurkan satu bengkel yang mana diri ini DIWAJIBKAN untuk menghadiri sepenuh masa.. Ia telah bermula Hari Isnin lalu, dan bakal berakhir Isnin akan datang ini... Sungguh bosan sekali.. (mungkin sebab diri ini tidak berkesempatan untuk melayari internet dan berkunjung ke blog rakan-rakan..)

Baiklah, selain itu, diri ini hendak bercerita sedikit mengenai perkembangan si comel Alia..

Alia sekarang sudah pandai memberi satu ciuman di pipi! (sungguh bagus bukan! dan diri ini sungguh bangga kerana ia adalah hasil dari latih tubi yang diri ini telah lakukan pada Alia.. haha) Biasanya diri ini akan mendukung Alia dan berkata "Cium Ibu" sambil menunjuk pipi diri ini, dan ALia akan memberi secebis ciuman di pipi. Selalunya mulutnya terbuka ketika ciuman diberi, oleh yang demikian, air liurnya (beserta enzim amilase) akan terkena pada pipi diri ini.. sabar sajalah.

Diri ini rasa, cukuplah buat masa ini. Diri ini sudah penat berkarang.. Entah-entah, tiada siapa pun yang akan membacanya.. haha..

Sekian, terima kasih.

Diri Ini

(Khamis, 30/10/08, 12.23 mlm)

9 comments:

ummi balqis said...

ade... ape pulak takde. =)

sabar ya..
kdg2 kita akan rasa penat camni..

btw, sgt best kan bila si kecik kite com kite? haii... bilala balqis nak com ummi die nih.. =)

agegegegegegege..

ariffda said...

coretkan aje di blog mu..akan ada DIRI INI yg membacanye...hehehe..dah pandai si kenit tu cium pipi...si kenit DIRI INI lum pandai lagi...

precious innocent said...

brp byk DIRI INI da....

akak suka sgt cium ryan... cium kat molot.. ha ha.. ryan pun dah pandai balas cium akak kat mulut jugak.. wakaka...

-mama emma-

Mommy Lily said...

dinding baru ni pun cantik juge zu

tkpe kalau bz kami fahammm

cium alia utk mami ok

danial said...

heheh
tulis hikayat ke apo ni?
pegi kursus apa, kesusasteraan klasik ke?

wakakak

by the way
kita dapat cuti
jumaat depan
so insya Allah akan balik khamis malam ke KL
so tak tahu ye
nanti kekna kebek kebek wan suruh gi umah ani sebelum ani gi open day ya.. :D

danial said...

oh ye
kalau nak browse template

http://www.bloggerbuster.com
http://www.suckmylolly.com

Anonymous said...

uuu.. ciuman basah tu yg paling best. xoxo

Zuhaini said...

>>ummi balqis
hehe.. sabar la.. balqis kan kecik lagi.. :)

>>ariffda
hehe.. oh, belum lagi ya..? sabar ya.. insya allah..

>>precious innocent
haha..
hehe.. uih.. tu ciuman mahal tu! :)

>>mommy lily
arr.. cantik, tapi saya tak berkenan.. haha.. :)

>>danial
hehe.. ok.
thanx!

>>intanjameel
hihi..hahah... :)

mimielola said...

Ya Allah, say pun kesibukan tahap cipan jugak ni + keserabutan tahap dewa. Hahaha.

p/s: Tp, maap la ye, sibuk2 pun I tetap maintain blog-hopping ;)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)