Pages

Search This Blog

on Let's go, my dear Hubby!

Salam...

Oh my dear hubby...

Let's go here!!!


I just wanted to buy some stuffs.... like ALia's toys... ALia's pampers... ALia's milk... Alia's clothes... and the list goes on and on.. and on...


Jom!


**actually i just wanna see what a "warehouse sale" looks like.. :) hihi...

7 comments:

babysofia said...

shopping jgn tak shopping!!!! kat mana yek warehouse sale nihhh???

Ms Lola said...

Oh, ini ke 'somewhere' yg you tak sure nak bawak your family tu? Haha, lawak jer - I tau tak kelakar. :D Ampunnnn

Zuhaini said...

baby sofia
hehe.. jom! kat Stadium Malawati, shah alam. rasanya tempat depa buat AF tu..

ms lola
hehe.. lawak benar ms lola nih.. bukan ni.. yang 'somewhere' tu kena naik flight baru sampai.. hihi.. :)

mamamia said...

kat mana ni sebenarnyer ooo jauh jugak tuh.. nak ikut...

DeLLa said...

ramai giler owang..huhuhu..saaaaangaaat ramai..member br balik ni..penen pale kate dia

precious innocent said...

pg td i lalu situ... keta pun x byk.. tp time tu dlm kul 9.30am la.. ha ha...

mama i pun baru smp, dia kata nak p.. hu hu.. sah2 byk benda dah habis kan...

huh... kalau zue p leh check x rege huggies L? he he tocey!!!

(pdhal i dok shah alam je.. kes malas nak bsesak!!!)

-mama emma-

mrs noba said...

better be early...
warehouse sale ni gamaknya org pegi like there's no tomorrow!
tapi tatau la yg ini kan?

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)