Pages

Search This Blog

on New Look...

Salam...

Just wanna have a "tukar angin"...

**reason sebenar is : ibu alia bila bukak blog ni di opis, sidebar kanan biasanya x keluar apa-apa.. so x dapat tengok blog list kawan2.. geram sangat! tu yang tukar layout lah.. **

how about the new look...? ni download dari mana tah.. tu yang banyak benda hilang.. (haha.. padan muka saya..)

so, mintak kerjasama rakan-rakan sekalian untuk leave your link... (i will try to add in.. tapi mana-mana yang tercicir tu.. sori ya.. tolong inform me..)

Sekian, terima kasih..

13 comments:

DeLLa said...

actually (kalo rajin la..) there is html code yg kena add dlm html code yg sedia ada kat blog kita utk menyelamatkan sume widgets kita sblm ni..so doesnt matter la kalo nk tukar2 template..sume widgets akan kekal..kena rajin search tutorial blogger ni..anyway..cntik layout..mcm kenal je dr web mane..hehehe

Zuhaini said...

hehe.. thank you for the advice.. patut la sesetengah org change layout, tp layout depa terselamat.. haha.. :)

mcm kenal kan..? :)

Anonymous said...

i love this skin! cantiknya... macam diary gitu kan? sesuai la, blog kan diari maya...

seriously, I love this one.

Zuhaini said...

wah.. i sungguh terharu dapat pujian mama ammar..

tengkiu... i pilih and download je.. :)

all the credits go to the creator of this template.. hihi..

ummi balqis said...

sgt cantik!!!!!!!!! (kuasa lapan)

btw, yg titibe blog-list ilang tu leen dah kena byk kali...

sgt tensi.

danial said...

cantik dan kemas

jangan lupa www.mdanial.blogspot.com
;D

try reading this on how to copy the gadgets from one template to another

http://www.bloggerbuster.com/2007/09/how-i-copy-widgets-from-one-template-to.html

SaDi said...

cantik laa wallpaper baru niii... cantik dan menarik :)

mrs noba said...

hmmm..bloglist selalu memang kena simpan...
sbb kalo tak memang alamat hilang la!
nice layout!

zulsa said...

Thniah diatas perubahan baru.. saya belum ade seru utu ubah apa apa.. biarlah org kata ketinggalan zaman asalkan mesej yg disampaikan terang dan jelas... apa pun selamat maju jaya... hehehehe

Ietams said...

wahh dah tuka looks.. macam bace diari pula.. cantik

babysofia said...

hi mama alia... wahh lama tak masok sini dah wajah baru rupa2 nyer.. sgt cantek and sungguh kemas & clear gitue sgt sesuai lah tok diary baby alia yg sgt comei tue :))) i like..

precious innocent said...

so nnt akan tempek jugak ke header alisha tu??

-mama emma-

Anonymous said...

sangat chantik dan amat chantik layout nie.......
eee....mana dapat yek layout yg chantik2 nie.....
nak gak buat kat blog sendiri..
hehehehe

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)