Pages

Search This Blog

on Alia Turns 1 today !!!!!!

Salam...

Actually ibu alia has a workshop this whole week.. ni pun curi-curi masa.. haha..

Happy Birthday ALIA!!!!! Mmuah.. sayang alia.. semoga panjang umur, murah rezeki.. semoga menjadi anak yg solehah, dan berbakti pada Agama, Bangsa dan Negara, ya nak..

Oh ya, SURPRISINGLY, the FIRST wish came from Makcik Babysitter! wah...

Ibu Alia (as usual, will wake up at 5 am, and set ALia's bag for the next day..) and sudden

ly Ibu Alia found THIS!

"Happy Birthday Dear Alia"

Di dalamnya ada sehelai T shirt and sehelai seluar.. wah.. i was so touched!

Terima kasih, makcik babysitter.. Alia dan Ibu ALia sungguh terharu.. terima kasih banyak2.. :)

Kebetulan esok makcik babysitter got some errands to do, so i'll be asking Ely to take care of Alia. So tonite we'll spend the nite at AU3..

Wonder what's for dinner... hahaha....

9 comments:

mommylyssa said...

Happy Birthday Alia!!

precious innocent said...

happy bday alia...

xde buat celebration ape2 ke?

-mama emma-

babysofia said...

Happy 1st Bday Alia!!!
Be gud girl k! :)
p/s: ur parents dok AU3 yek belah mana??... i dulu dok AU3/31...

SaDi said...

Happy Birtday Baby!!!!!!!!!

danial said...

happy birthday alia!!! ingatkan mak long orang pertama! ada orang lain dah potong ya... tak apa

present nanti bila kita jumpa mak long beri ya....
mmmuahhhhh

Marina Mienamei said...

eppy burfday alia!!~
May Allah bless you :)

m@y said...

Happy birthday dear Alia..

Jua Zulkef said...

happy first sweet birthday to alia yg sweet...

muaxx...

Zuhaini said...

mommylyssa
tengkiu, aunty! :)

mama emma
thanx!

hehe.. itu tak tau lagi la.. tgk dulu.. :)

baby sofia
thank you...
insya Allah..
oh my parents duduk di AU3/7A, depan mesjid! :)

SaDi
Thank you, aunty! :)

danial
Thank you, abang neil! :)

ada present..? wah.. susah2 je.. hehe..

MArina mienamei
Thank you, aunty! :) insya allah..

M@y
Thank you, aunty! :)

Jua Zulkef
Thank you, aunty! :) hehe.. sweet ke..? hihi..

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)