Pages

Search This Blog

on The One With a lot of Topics...

Salam...

Oh.. So many topics! (and stories!..)

Erm... well, let's see....

Alhamdulillah, ALia has recover from her previous fever.. alhamdulillah...

Erm.. ceritanya gini.. Last friday morning, we sent her to makcik babysitter... and we both went to work..

I was attending the workshop.. when i got a call, from makcik. She told me that Alia was quite hot.. and she gave her the medicine already.. and she wasn't eating at all...

So, without any delay, we rushed to Saujana Utama.. picked Alia.. and went to Putra MEdical Centre. It was the one and only private hospital in our area (that i know of.. haha) **Actually tujuan pergi ke hospital was that i had a hunch that Alia might be warded..

We were greeted by a funny looking man. (turned out he was the "Professor" from Pepaya TV series.. and they were actually was filming it.. haha)

Ok, back to Alia.. so the Dr said that Alia was having an Acute Tonsilitis ... (tonsil pun ada acute eh..?) erm. so that's why she refused to eat / drink, and this resulted her sudden fever.

"Boleh baik ke ni, Dr..?" We asked

Dr said that after given antibiotics for 2 or 3 days, she should be ok.. :) Alhamdulillah..

(tak mahal pun.. antibiotics, plus the fever medicine.. altogether, RM50)

So, after that, PATUTNYA I went home and take care of my lil baby, rite..?

turned out.. Mr Hubby accidentally left our house key at the office.. hehe.. (and i don't have a spare key! hehe)

So.... we went to PSN... Dah alang2 di PSN.. so, i joined the workshop back..

That nite, Alia had a temperature again..! Adui.. dah bagi ubat demam (liquid) ikut time.. tapi, tiba2 panas pula.. so, after 4 hrs, we gave her the ubat demam (the one yang cucuk ikut bont0t tu..).. Actually Dr mmg dah ramal, akan jadi suhu fluctuate gini.. tu yg dia bekalkan.. hehe..

So, initial plan was, the day after that (Saturday) we were supposed to go to Bruas.. erm.. beraya di sana.. tp i was worried with Alia's condition.. but Mr Hubby bertegas nak balik kampung dia juga.. haha..

Alhamdulillah, Saturday morning Alia pun dah x demam dah.. and we went to Bruas happily! :)

Oh ya, Opah Alia dan Wan Bruas masak lemang, dengan rendang ayam dan rendang daging.. Since that ibu Alia mmg x berapa favour of lemang.. so ibu ALia makan lauknya saja.. haha..

On Monday.. noon.. we headed to KL! Sampai je di rumah Atuk dan Wan KL, Ibu Alia melantak lontong, nasi impit, masak lodeh, kuah kacang, sambal udang.. rendang pun ada.. wah.. baanyaaak sangat makanan! :)

Tuesday (that's today..) Ibu Alia and Ayah Alia plus Alia.. went home.. oh ya, before that, early in the morning we (the 3 of us) and Ely + Ika went to Jaya Jusco AU2.. wee...! seronok! oh well, x la seronok mana, biasa je.. but seronok pasal JJ ni baru open last friday.. so kami ni kira orang yang terawal la melawat JJ ni.. haha..

The best part was... i bought THIS!

heheh.. due to my recently finished perfume.. (Ibu Alia is a fan of Givenchy.. :)

Oh ya, insya Allah, on Thursday, we'll be going here! :)
Sarawak! Dunno apa ada kat sana.. but mom and dad dah pernah sampai.. so they'll be our tour guides.. hehe.. So, ni kira cuti-cuti malaysia la.. hehe.. Insya allah Ely, Ika, MAk, Bapak, Ibu ALia, AYah Alia dan ALia akan ke sana.. (Naik Air Asia je.. itu yg murah! hihi..)
**ibu alia tgh pikir.. mcm mana nak bawak susu tin alia.. dengan termos la.. dengan cereal dia.. hehe.. agak2 boleh bawak sebagai hand luggage tak ye..? :)

13 comments:

Intan mama ammar said...

Thankgod dah baik demamnya. alhamdulillah Ammar pun dah OK. Haha mamar ammar tak reti la bab2 bawak susu naik katerbang ni..

eedany said...

Dah semakin besar Alia...

Enjoy your holiday zu...

;)

danial said...

alhamdulillah
lega alia dah baik

well
enjoy sarawak!!!
tak payah beli barang barang tau
nanti tak cukup tangan nak bawak
:D

supermummy said...

eh lama tak lawat sini..alia baru baik demam ya..pasal yg naik flight bawak thermos semua tu tak sure la pulak..tapi hari tu masa bawak husayn gi sabah, saya selamba je breastfeed dalam flight..hahah..takpon kasi alia kenyang2 sbelom boarding flight tu..hehe

miss cloudy said...

salam kenal...blog hopped fr eedany..selamat berholiday

Intan mama ammar said...

Anda di TAG!

miSs inTerpReted said...

err...saya penah bawak susu and air panas masuk flight air asia to KB and dorang bagi. tapi, susu tu, saya tak de la bawak satu tin besar, saya dah letak siap2 ikut sukatan dalam bekas susu tu. susah2, mintak jer air panas dgn FA. saya pernah mintak dorang tolong panaskan susu. hihi.

Anonymous said...

[u][b][url=http://urosme.soy.es/]Health insurance affordable plans quotes[/url][/b][/u]
[url=http://urosme.soy.es/2010/06/24/florida-kid-health-insurance/]Florida kid health insurance[/url] [url=http://urosme.soy.es/2010/06/24/california-low-cost-health-insurance-for-children/]California low cost health insurance for children[/url] [url=http://urosme.soy.es/2010/06/24/health-insurance-quotes-california/]Health insurance quotes california[/url] [url=http://urosme.soy.es/2010/06/24/personal-choice-health-insurance-self-employed/]Personal choice health insurance self employed[/url] [url=http://urosme.soy.es/2010/06/24/affordable-family-health-insurance-policy/]Affordable family health insurance policy[/url]

[url=http://urosme.soy.es/2010/06/24/georgia-health-insurance-rates/]Georgia health insurance rates[/url] [url=http://urosme.soy.es/2010/06/24/health-insurance-provider-student/]Health insurance provider student[/url] [url=http://urosme.soy.es/2010/06/24/objective-comparison-of-individual-health-insurance-plans/]Objective comparison of individual health insurance plans[/url] [url=http://urosme.soy.es/2010/06/24/affordable-family-health-insurance/]Affordable family health insurance[/url] [url=http://urosme.soy.es/2010/06/24/health-insurance-for-overseas-travel-rates/]Health insurance for overseas travel rates[/url] [url=http://urosme.soy.es/2010/06/24/consolidated-health-plans-medical-insurance/]Consolidated health plans medical insurance[/url] [url=http://urosme.soy.es/2010/06/24/lowest-rates-health-insurance-virginia/]Lowest rates health insurance virginia[/url] [url=http://urosme.soy.es/2010/06/24/affordable-health-in-insurance-arizona/]Affordable health in insurance arizona[/url] [url=http://urosme.soy.es/2010/06/24/florida-health-insurance-assistance/]Florida health insurance assistance[/url] [url=http://urosme.soy.es/2010/06/24/low-cost-childrens-health-insurance-california/]Low cost childrens health insurance california[/url] [url=http://urosme.soy.es/2010/06/24/florida-health-insurance-laws-and-regulations/]Florida health insurance laws and regulations[/url] [url=http://urosme.soy.es/2010/06/24/car-cheap-insurance-jersey-new-canada-health-insurance/]Car cheap insurance jersey new canada health insurance[/url] [url=http://urosme.soy.es/2010/06/24/long-term-care-health-insurance-jn-nj/]Long term care health insurance jn nj[/url] [url=http://urosme.soy.es/2010/06/24/individual-health-insurance-plans-washington/]Individual health insurance plans washington[/url] [url=http://urosme.soy.es/2010/06/24/blue-cross-health-insurance-quotes/]Blue cross health insurance quotes[/url] [url=http://urosme.soy.es/2010/06/24/short-term-health-insurance-minnesota/]Short term health insurance minnesota[/url] [url=http://urosme.soy.es/2010/06/24/health-insurance-quote-new-jersey/]Health insurance quote new jersey[/url] [url=http://urosme.soy.es/2010/06/24/medical-health-insurance-individual-student/]Medical health insurance individual student[/url] [url=http://urosme.soy.es/2010/06/24/affordable-maternity-health-insurance/]Affordable maternity health insurance[/url] [url=http://urosme.soy.es/2010/06/24/england-short-term-health-insurance-policies/]England short term health insurance policies[/url]

Anonymous said...

Hi, my name is Guckigh. I like [url=http://onlinecasino-ru.ru/full-poker.php]Full покер[/url]. I know thats best subject. I need new ideas for [url=http://onlinecasino-ru.ru/zarabotok-v-internete-bez-vlojeniy-forum.php]Заработок в интернете без вложений форум[/url]. Its just really hard find for me [url=http://onlinecasino-ru.ru/deshevie-nabori-dlya-pokera.php]Дешевые наборы для покера[/url] to nifiga sebe text [url=http://onlinecasino-ru.ru/mir-azartnih-igr.php]Мир азартных игр[/url]. Can you help, please?
I am tired of being like this [url=http://onlinecasino-ru.ru/komplektuyshie-dlya-igrovih-avtomatov.php]Комплектующие для игровых автоматов[/url]. I find some more information at the Beginner's Lohpaket 2010 [url=http://onlinecasino-ru.ru/zarabotat-v-internete-zapolneniem-anket.php]Заработать в интернете заполнением анкет[/url].

[url=http://www.zazzle.com/propeciaon]buy propecia online canada[/url]
[url=http://propeciaon.ourpublicsquare.com/]buy finasteride cheap[/url]
[url=http://supermarkethq.com/users/27161]buy propecia no prescription[/url]
[url=http://posterous.com/people/5AkZ9KfyrFBv]buy finasteride generic[/url]
[url=https://lists.unesco.org/wws/d_read/propeciaon/buy-propecia-online-cheap-without-prescription.html]where can i buy propecia online[/url]

Anonymous said...

http://spyware.anti-spyware-windows.in/sitemap.php

Anonymous said...

Hello. And Bye.
http://costadelsolmarbella.info/

Anonymous said...

http://flower-tattoo-designs.in/

Anonymous said...

kuywgf fafhdkaushgdfkuhalf lasfglagflagldf alhsgflasgofhgalsgf alisfglaisgfl alsidfglaisgf
http://kahfkaghkfkaufuyrfgy.com

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)