Pages

Search This Blog

TAG tertunggak 1

Salam.. haha.. let's just name it that way.. :)

Tag tertunggak pertama ini datangnya daripada Intan (mama ammar)

Maaf ya, dah berzaman, baru sekarang baru ibu alia dapat buat..

Soalan: Nyatakan 5 kedai yang anda pantang jumpa mesti nak masuk dan beli barang.


Hehehe.. pandai dia reka tag.. hmm.. let's see. 5 ya..?


1. Petronas Mesra (ini satu kemestian.. Mr Hubby isi minyak, so daripada termenung dalam kereta, baik kita meneroka kedai itu..) haha.. tapi kalau alia ada sekali, kami duduk sahaja dalam kereta... :)

2. Central Mart (yup. sejak menjadi penduduk Saujana Utama ni, memang ini sahaja lah pasaraya / kedai runcit yang terdekat...)

3. V Shoppe! (yang ini adalah kedai souvenir di PSN.. kalau lalu, memang akan menyinggah! sangat suka because kedai ni banyak barang-barang baru (mereka update regularly..)

4. Wah.. banyak betul ya.. erm.. The Store Sungai Buloh (yang ini bukan la setiap kali lalu, tapi kadang2 bila lalu (time balik dari ofis), tiba2 teringat pada pampers / susu alia yang nak habis, so memang mintak Mr Hubby singgah sebentar.. :)

5. Last sekali... hmm.. Kedai area rumah mak saya.. Giant, Carrefour Wangsa Maju.. Jaya Jusco Wangsa Maju.. (sekarang, yang latest di area tu ialah Jaya Jusco AU2).. :)

Sekian...


post signature

Post a Comment

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)