Pages

Search This Blog

Cute's Blog Award

Salam...

Ibu alia dapat award!!! it was a Cute's Blog Award (although i kinda pelik.. cute's tu mcm x betul je.. should it be cutest..? or just cute..? hmm..)

anyway, here r the rules :

1. Copy Badge “2008 Cute’s Blogger Award” untuk diletakkan di blog anda =


2. Link atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda =

oh.. award ni ibu alia dapat dari Supermummy... :) thanx a lot.. err.. ibu alia sungguh blur di kala ini...

3. Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri

10...? banyaknya... ok, here goes.. hobi / fakta.?

-saya suka tido.. selalu terlelap depan TV (especially if alia da tido..)

-saya suka makan.. tapi x gemuk-gemuk pun! :(

-saya suka berblog! haha.. untuk blog saja dah berapa RM ntah melayang.. hehe..

-saya suka makan kebab! yg paling sedap di Jalan TAR, tapi lately di paya jaras pun apa kurangnya.. haha..

-saya suka jalan-jalan.. :)

-alia suka makan! bagi je la apa-apa, sure dia suka!

-alia suka masuk benda dalam mulut!

-alia suka makan jagung!

-alia suka tidur lewat malam... (kul 10.30 ke atas..)

-alia suka makan Prune!

(ok, cukup ya!)

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyertakan nama mereka di blog anda

10..? banyaknya....







-jua-



Post a Comment

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)