Pages

Search This Blog

I will follow you....

Salam....

Hihi.. budak kecik ni dah pandai follow ibu dia! :) sort of.

So kalau ibu dia pergi ke dapur.. dia akan ikut kita ke dapur..(dan tolong "mengemas" segala periuk dan besen2 yang ada di rak... huhu)

:)

post signature

8 comments:

Mimi said...

f0llow u wherever u go eh? exactly like Awisy. Summore when I'm cooking, he demanded to be hold so he can see whats going on on the stove.. I tell u makin lama makin pandai mereka-mereka nii.. Kene banyak bersabar.. hehehe

Zuhaini said...

mimi
ha.. betul! alia sama mcm awisy! kalau ibu alia nak masak, dia pun mula la ngada2.. rengek2.. nak suruh kita dukong! macam mana nak masak sambil dukung..? sabo je la.. haha.. :)

m@y said...

uihh..laju je jalan ek!

ummi balqis said...

zu... nampaknye kan.. kene la boh die lam sling ke carrier ke.. dok diam2 kat blakang tu. ngeeehehehehehe...

leen salu terfikir nak angkut sama time wat house chores, but wait until i got the perfect sling.. both must be comfortable.. right?

just my 2 cents..

iena hamdi said...

biasa la tu

Lenny said...

hehhehe.. pandai la alia skang.... ngekor je ek... nak tulun mama masak yer sayang?

reena said...

eheheh... kiut... nanti kalo dah pandai ckp lagik ler lotih layan soalan dia owg... mama, ape tuh??...owh.. mama cookin'... mama cookin' ape?... mama cookin' nasi.. mama nak nasi...? bla...bla..bla....

ape2 hal pon besh... layan dia owg nih... the innocent + kind heart person in this world...

Zuhaini said...

m@y
hihi.. dah laju. tu yg kdg2 saspen jugak, takut jatuh..

ummi balqis
hehe. carrier i ada. tp malas la nak berkepit 24 jam ngan dia.. nanti ngan babysitter pun dia nak gitu. sian makcik tu nanti..

iena hamdi
hehe.. :)

lenny
hihi.. I wish! :)

reena
hehe.. tu la, kena tunggu dia belajar bercakap.. mesti lg best! :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)