Pages

Search This Blog

My-Alia.com CONTEST!

Salam...

It is my pleasure to tell you that my-alia.com is organizing a contest!!!!!!!!!!

well, the contest is so simple.

Here's what you need to do:

1. Write an entry (in your blog) about this contest.. Use your creativity!

2. Tell us what that you like about my-alia.com (it could be the posts, the widgets.. anything!)

3. Tell us what you don't like about my-alia.com and how to improve our blog!

4. Tell us what you'd like me to write in my-alia.com in the future!

That's all!

(oh ya, Don't forget to inform us in the comment section so that we know that you take part!)

The contest ends 23rd January 2009 at 5.00 pm

Oh ya, and the prizes are...

1st prize : Gin & Jackie's HOBO BOBO
(it is a very stylish gym bag)


2nd prize: Gin & Jackie's CANDY STRIPE PAUL
(it is a laptop bag.. fit for a 15 inch lappy)



yup! eversince i won the Supermummy's giveaway.. i became fall in love with Gin & Jackie's product!
Big thanx to :
Supermummy -coz introduced me to this brand..
Mr Hubby- coz being kind enough to sponsor both prizes for my contest!
Anyway, Good luck!

24 comments:

precious innocent said...

mcm best la pulak...

tgk la.. kalau idea ada mari kalu, akak roger zu aaaa

-mama emma-

Mimi said...

aik kakak? alaa emma ni selalu perasan tua tau! zu bukan u baye i ke? heheh.. i sebaya zul heheh..

neway, nnt i cari ilham ape nak tulis wokeh! cun hadiah tu, i dh la pantang nampak pinky2 nieh.. heheh

Anonymous said...

kalo xde blog x bolleh masuk ke? hehhehe

shahi

hafreze said...

Hi, hafreze from www.hafreze.com

Cool, I suka beg laptop no 2 tu. sangat cute.

since I'm blogging about entertainment, sure not going to make a blog entry about others. haha

But, I'm willing to give a suggestion.

How about moving from blogger to wordpress? You still can keep the same domain, I know you are using blogger custom domain.

Wordpress can be analogy as 5 star suite for blogger, has a lot of control, which we cant rely enough on blogspot.

For example, wordpress was made to be more search engine friendly. I already do some research long time ago, the same content, I posted to both blogging platform.

By using wordpress, google do index my entry within 15 minutes, on the other hand, google index blogspot after 2 days.

Search engine friendly is the core thing in blogging. Hope you success.

Once again, I love the 2nd bag. good luck

ZuH@iLieY said...

may i enter the contest????
huhuhuhuhh....
damn want that bag soooo much..
niway...
i thought u entered the contest...but y suddenly u ORGANIZE a contest??
hmmmmmm
confuse.....

danial said...

dah post entry
check out ya...

mamasarah said...

Hi Zu,
saya dah buat satu entry pasal contest ni. Sila check di blog saya.http:mumwordpress.blogspot.com
Thanks.

reena said...

yang... akak pon join kontes nih... heheh... dah post kat entry... opppss... maluuu...

precious innocent said...

zu, nyampuk sini jap aaa...

mimi, zu yg start panggil i kakak... i pun mengiya je la... zu lahir thn berapa nie??? kite 1979... mimi, u lak??

-mama emma-

Zuhaini said...

~mama emma~
hehe. ok..

~mimi~
betul! i baya zul and baya mimi.. hehe..

ok! :)

~anonymous~
oh, cannot la dear.. sorry..

~hafreze~
well, good point! but i am a simple person.. malas nak tukar2 to wordpress dll. thanx anyway!

~zuh@iliey~
well, i did enter the contest, and i found out that many requested that bag. that's why i'm organizing a contest, so that people can win it! (thanx to Mr Hubby for sponsoring it!)

~danial~
ok, thanx!

~mamasarah~
ok, thanx!

~reena~
ok thanx!

~mama emma~
i lahir tahun 82. so kiranya x jauh la beza kita! hihi..

mazharalti said...

eammm... bag laptop tu so sweet... nak nak...
tapi kena cari idea la dulu... hihihihi...

=> mama alia... selalu lupa nak link blog kaisah... huhuhuhuhu...

mommy said...

hye mama alia. i penah singgah ur blog but usual me, tak bg salam. hehe. anyway, interested dgn contest ni. visit my blog kay. hope i win!! :)

suealeen said...

nak nyampuk hafreze,
my entry dalam blogspot tak sampai second akan appear dalam google. caranya senang. daftar je blog tu dengan google search engine.

suealeen said...

contohnya semalam (190109) saya buat entry pasal sridar rao (pesakit hydro + spina bifida). google je nama tu sure jumpa punya entrynya.

Zuhaini said...

~mazharalti~
Thanx!
erm.. tertinggal ka..? rasa mcm da letak.. sori ya.. nanti saya letak semula.. :)

~mommy~
ok, thanx 4 participating!

~suealeen~
erm.. ye ke gitu..? hehe.. saya tak tau la.. haha..

ZuH@iLieY said...

elehhhh......
kasi la de satu...apa ni kene masuk contest pulak..huhuhhhhuhhuhuhuh

suealeen said...

Zu... akak pun ter'take part'. Baca entry ni.

Anonymous said...

My name is Debra Roach I was browsing internet and found your blog. The author did a great job. I will subscribe to your RSS feeds. Thank you for your contribution. I am a web designer myself. And here some examples of the websites that I designed for payday loan canada faxless payday loans company.

Anonymous said...

Shalom! Milton Lei . payday loans

Anonymous said...

toronto bad credit loans This website is the finest I liked it to a great extend
AAA Toronto Payday Loans 1172 Bay St #101, Toronto, ON M5S 2B4 (416) 477-2817

Anonymous said...

Auto Insurance Quotes auto insurance michigan

Anonymous said...

I enjoyed reading your blog. Keep it that way.

Anonymous said...

I read a few topics. I respect your work and added blog to favorites.

Anonymous said...

car insurance in california treatment options for mesothelioma

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)