Pages

Search This Blog

Our new home..

Salam.. hehe.. so how's our new "home"..

erm.. ni template curik.. i wish i can do something like this.... hmm.. (sigh)

so after several attempts, i quit tryin.

by the way, our new address is http://www.my-alia.com/ :)

8 comments:

mazharalti said...

Nice layout...

Zu... tini pun dah banyak attempt actually in searching of nice and cute templates... but sometimes, tak bole nak upload... due to aper ekk??.. ha... prolong apekebendantah not matched laa... not closed poperly la... huhuhuhuhuh...

=> sesape leh tolon... tolon ler diriku nih...

Mienamei said...

go go ibu alia :)

Mimi said...

aiyarkkk.. selalu tukar la ini budak.. takpe selagi bole connect dgn bloglist, i cn still link 2 u.. hehe..

yups.. btw cute layout!

psst.. nnt kalau ade baby no2, kene tukar url lagik!

Zuhaini said...

maz
hihi.. tq..
tak boleh upload..? senang je.
-bila dah save template, kena unzip file tu (klik extract all)
-save template sekarang (sebagai back up)
-upload template baru
-preview, kalau ok, save. kalau x suka, boleh cancel.. :)

mienamei
hehe.. saya cepat bosan dgn template duk ada tu.. hihi..

mimi
* hehe.. u all perasan tak, kenapa semua yg komen ni nama start huruf M...? haha..

oh.. baby no 2 kita tukar je la nama domain/blog nya hihi..

mama_irfan said...

Hi,
Cantik layout ni....saya baru jer start buat blog ni...Harap dpt join you all

precious innocent said...

selagi boleh tukar, tukar je zue...

akak dah maleh nak tukar layout ... cuma tukaq gambaq ryan je la...

-mama emma-

Intan mama ammar said...

what happen to aliaathirah.com?

Zuhaini said...

mama irfan
hihi.. selamat datang ke dunia Blog! haha..

mama emma
hehe.. :)

intan
hihi.. ada.. tp oleh sebab saya dah kacau dia punya fail, so jadi error. so saya give up dgn domain tu.. haha.. :) nasib baik la harga domain murah.. :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)