Pages

Search This Blog

The Shoe Story..

Assalamualaikum.....

Well.. (as u all know), i am not a shoe person.. if u ask me, i can't really tell the differences between heels, wedge, stilletto and so on.. [i just call them "heels"] :)

I love flats. They are really comfortable. But for my wedding 'hantaran', i had to request for heels. Well, heels are rather 'pretty', right...?

Oh, if u'd like to now, what happened to the heels, well, i let it go to Ely.. hihi..

As far as i can remember, i owned flat Bata / crocodile or something... then i bought a Camel. (I still remember, i bought Camel when i was few months preggy with ALia... )



And just last week, i went to Jaya Jusco AU2. They had a sale. (JJ always have a sale going on.. that keeps their customer like me going there at least fortnightly.. hehe)

I bought a pair of Crocodile heels. (i have always wanted to wear heels and love the 'sophisticated' look! So i thought "why not give it a try...") Original price was RM60 something. with 50% less, that made it around RM30 something.. :) so cheap!

BUT... after i wore it about 2 days.. all i can say is that ..

I simply can't wear heels.... my feet didn't melecet or anything like that (alhamdulillah, lucky me!) but.. it seems wearing the heels made me a bit tired.. maybe i had to put my whole body weight towards the front part of my soles. Compared to flats, the weight is distributed evenly.. hmm....

So, yesterday, Kek came all the way from Teluk Intan to KL, and we grabbed this opportunity to take her to JJ AU2 (well, it is kinda new "thing" around here..) and i bought THIS! hahaha.....



SCHOLL! never dreamt that i'll be buying this (brand) my whole life! (oh well, usually it's the expensive factor.. )

So, bye bye Camel! :)

Oh ya.. Congratts to all Standard One Primary School Studets who starts schooling today.. :) wonder when will alia starts her schooling.... haha..

post signature

10 comments:

p-na mama oja said...

hehe...yg penting selesa, p-na pn x suka tumit tinggi2 sgt, kang jalan2 jap dh senget2 x selesa.. p-na lg suka pakai sport shoes... senang ati mak!

Intan mama ammar said...

I love scholl esp masa i preggy dan masih pakai sampai sekarang. but the design is a bit boringgg kan?

precious innocent said...

he he.. i lak tbalik...

kalau org pakai heels tu, nampak sexy je... jln kan teratur semacam...

nasib baik hubi i tinggi, kalau x mmg payah la i nak pakai heels...

-mama emma-

mami hafiy said...

konon nak wat collection heels la sejak2 keje.

cit.

sekarang pakai sliper rm30 tu je pegi mana2.

keh keh keh.

mama-syira said...

dulu suka heels,pastu flat..skrg minat wedges. sebab kita kategori rendah, wedges nampak tinggi sket yet comfortble..hehe

tapi scholl memang mahalll

Zuhaini said...

p-na
hehe.. betul la.. yg paling penting selesa... *tp x leh la pulak pakai sport shoes ke ofis, kan.. hihi..

intan
a ah la. design dia x cantek! :(

mama ryan
hihi.. erm.. betul juga tu. nampak anggun je kan..? tp saya x leh la. patah kaki kang! haha..

mama syira
oh. minat wedge eh.. hihi.. :) ok gak wedge, cuma dia agak tinggi juga tu. sure saya x pas juga la.. haha..

Zuhaini said...

mami hafiy
sori.. tercicir. hehe..

hehe. collections..? wah.

x pe, biar murah asal selesa, kan..? :)

mrs noba said...

scholl adalah kasut/selipar signature saya semasa preggy!
sgt comfy!!! hehehe...

reena said...

duit kuar lbh sket tp tahan lame yang... slain dr schollnih cuba try hush puppies... pon comfy sgt... bole shoppin' lelame time keje... ekekkee

danial said...

sama! kite sama!
(runs in the genes i guess...)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)