Pages

Search This Blog

Battle of the sexes: Mom or Dad...?

Salam...

I reached my office so early today. That's because i had to drive! Erm.. yeah, Mr Hubby is on leave, to take care of the cute ALia... heheh..


By the way, some might ask..

"Do u trust ALia to be with her...?" , "Can he handle her..?" and such.

oh well, i do think he can take care of ALia, and sometimes, i think he looks after her better than i am!

yeah, undeniably true.. haha..

Usually i get caught up with house chores, and he is the one who reminds me to change her diapers.. feed her.. (oh well, i usually forgot to give her snacks..)..

So now, i am wondering, are we on the same boat...? or it is just me who sometimes accidentaly neglects my child... ? haha...

17 comments:

Intan mama ammar said...

Mula2 dulu i pun tak percaya yg my hubby boleh jaga wafiy, walaupun deep down I know he too wants the best for him.

Women (esp me) are known to be control freak, what i do is biar je dia buat semua, paling lebih pun tanya, dah bg minum? dia pooped tak?

Cumanya dia jaga mmg lain dari cara kita jaga. But still he wants the best for his child!

mayra_solace said...

my hubs bleh je caya jaga anak..tp nanti balik umah mmg berkelabung la umah hakhak!! focus dia satu je..jaga anak..mmg tumpu kt anak je heheheh...xkisah kalo nk tinggal 2-3 minggu pun.bleh je caye..

ratna said...

urghhh comelnyer your daughter..

finee said...

dun worry papa pun pandai jaga baby cuma papa ni tak lah seteliti mama, papa ni dia tak kisah sgt benda2 minor ni tapi dia pun sayang anak juga

iena hamdi said...

kadang kala kita ni banyak benda nak pikir..
anak suami kemas umah.. parents.. heheh kadang2 kita terlupa jugak kot.. bagusla kalau suami dapat ingat mengingati..

aCu said...

eleh..acu pun pndai jage ape...?
btw, ayat kakni sala r..
bukan her la..him..

Lenny said...

erm... actually it's kinda true.. masa first baby kitorang takder bibik.. so.. mmg buat keje seme sendiri... i think hubby took care of alya better than i am.. ahhahaha..

ZuH@iLieY said...

ahhahah
i CAN see that!!!

Zuhaini said...

intan
hehe.. betul tu!

mayra
hehe.. part rmah berselerak tu yg x larat tu, kan..? hihi..

ratna
hehe.. tq aunty! :)

finee
hehe.. betul! :)

iena hamdi
hehe.. betul! saya sokong 100%.. hihi :)

acu
err.. jaga alia la.. her/him..? entah la. hantam saja la labu! :)

lenny
hehe.. we are on the same boat! hihi :)

zuh@iliey
chit! how dare u! haha.. :)
*x dak duit raya tahun ni!

aCu said...

lorh..
baek x yah komen klu dah sume nye betul..
haha..
tp part x kasi duet raye kat kekly tu ika sokong sgt lah..wakkaa

Anonymous said...

I want not acquiesce in on it. I regard as polite post. Particularly the appellation attracted me to study the whole story.

Anonymous said...

Amiable brief and this post helped me alot in my college assignement. Thanks you on your information.

Zuhaini said...

anon:
you are welcome. :)

Anonymous said...

Amiable post and this mail helped me alot in my college assignement. Say thank you you for your information.

Anonymous said...

Hello! Can you tell me how i can register mail at google [url=http://google.com]google[/url] http://google.com

Anonymous said...

i truly adore your writing way, very exciting,
don't quit and keep creating due to the fact that it simply just very well worth to follow it,
excited to browse through far more of your content, stunning day ;)

Anonymous said...

Genial brief and this mail helped me alot in my college assignement. Gratefulness you for your information.

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)