Pages

Search This Blog

She pooped!

... when we took her from the nursery!


(oh well, as you can see, from this post, it is stated that Aunty Babysitter can't take care of Alia due to her daughter's admission to the hospital. So we did try asking the JKR nursery but it was full. So we had no other choice. We had to settle for the nursery just at the back of our house. which has this issue, this, and this!)

The first day we sent her (that was last Tuesday), and when we took her from the nursery, just as we go inside the car, there came an undeniably strong, stinking smell, coming from Alia.. Duh..? Didn't they change her diaper..? I thought "Ok, maybe they didn't notice it.. let's give them a chance.."

2nd day, that was yesterday, when we took her, AGAIN! she pooped and they did nothing!

-i couldn't understand why. In fact, there are 3 more diapers inside her bag!

**it really makes me considering the options of trying another nursery, or maybe just bring her to the office! :(

hmm... sigh..

7 comments:

mimielola said...

Oh, sabar je lah.... ramai sgt ke budak2?

Intan mama ammar said...

ambil duit saja2 je. buat kerja tak mau. gilakah?

Nina said...

poor alia...tak merah ker montot die...tak try find another babysitter ke

iena hamdi said...

alamak... siannyer.. mcm mana yer.. kalau dekat leh akak tolong tengokkan alia tuh

Zuhaini said...

mimielola
hmm.. gitu la.. ramai..? rasa x ramai sangat, tapi budak2 yg jaga ni tak terlatih.. :(

intan
hmm... ntah la.. saya pun dah fed up ni..

nina
hmm.. nasib baik x merah.. tu la, ingt nak survey nursery / babysitter lain..

ienahamdi
hehe.. susah2 je aunty nih.. :)

mommysarah said...

kenapa hantar nursery yang sama? kan previously dah ada prob?

Zuhaini said...

mommysarah
well, senang cerita, kami nak hantar ke JKR nurseri tp da penuh.. and lagipun makcik babysitter kata kejap je dia off. so i thought tak pa la, kita hantar dalam seminggu je kat nurseri ni.. tak sangka depa masih macam tu..

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)