Pages

Search This Blog

The "Bayi Comel" Contest!

Salam...

Hihi.. secretly (now that i'm telling u, then it is no longer a secret maa!) I am eyeing the Bayi Comel 2009 Contest, organized by the Pa & Ma Magazine.. :)


It has 2 categories, A (1 year old and below) and B (2 year old and below).. :)

So, Danial, sorry, u are unqualified to join this! hehe..

U just have to send in 2 photos or your child (3R or 4R) ~read : 'send' as in snail mail ya! they don't accept email.. :(

before 15 April 2009 to:

Pertandingan Bayi Comel Pa&Ma 2009,

Majalah Pa&Ma,

Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd.,

Lot 2 Jln Sepana 15/3,

Off Persiaran Selangor,Seksyen 15,

40200 Shah Alam Selangor.

So, Good luck! (and wish us the very best!) haha..

**more details can be found here or just grab the Pa & Ma Magazine March 2009 Issue!

:)


post signature

7 comments:

littlemama said...

yeay..izzah pun masuk la auntie..deadline 15th april kan..nanti nak send second entry.. nak jugak jadik glamer..ka..ka..ka

precious innocent said...

kekeke.. alia pun masuk ke? isk.. tough nih!!! alamak.. izzah pun masuk jugak ke???

ala.. mcm nie sure ryan susah nak menang nih!!!

-ryan-

iena hamdi said...

alamak... mia pun nak cuba tapi segan.. tak per alia cuba dulu yer... good luck

AisYah said...

hi zu, wow. good luck ya. btw, cute template. i like..

p-na mama oja said...

heehe..wah sumer nk glemer gitu..oja nk join ke x ye? klu ank staff qualify x? huhuhu...

Zuhaini said...

little mama
hehe.. alamak, izzah pun masuk ka..? hehe.. sengit ni..

mama emma
erm.. alia baru nak masuk la aunty.. erm.. ryan da masuk ka..? wah, cepatnya! :)


iena hamdi
hihi.. ala, jom la masuk, mama mia.. jangan la segan.. :)


aisyah
hihi.. tq! oh, ala, template curi je ni.. :)


oja
haha.. join je! oh, staf ya..? hmm.. ntah la, kat syarat pertandingan x dak lak kata tak bole.. :)

supermummy said...

zu, husayn ni dah terlebih umur la pulak..tak dapek la nak masuk..anyway good luck!

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)