Pages

Search This Blog

Can't finish it!

To tell you the truth, this book i have been reading from my trip to SIngapore (Nov 08) until now!

and i have yet to finish it! :(

*really wonder how / when do mommies out there read their novels.. hmm..


post signature

8 comments:

♥ LeeN ♥ said...

baca sehari sehelai dalam kereta kalau usben drive.. ehe.

Nurhayati said...

jangan kata baca novel.. nak selak paper/magazine pun dah kena tarik ngan si tonet.. camno huhuhu

Mommy Lyna said...

speed reading.

hehe.

aCu said...

dats just bcoz they dun hv work to do la...n they dun hv a daughter named ALIA..

AisYah said...

saya tak dapat dah baca buku.Beli novel cecilia Ahern tapi asik2 baca sampai muka 16. pastu lama pending and lupa dah..baca balik dari mula.. cycle nye mcm itu saje..huhuhuuh.. cemana nak abis??

Mommy Lily said...

haha...mami pun dah lama tak baca buku tau
bz manjang...takpe take ur time..at least ada effort kan

Intan mama ammar said...

I'll make a post in response to this post ok?

Zuhaini said...

Leen:
hehe.. sy x leh baca dlm kereta la. pening!

Nurhayati:
hehe.. sama la kita! :)

Mommy Lyna:
hehe... :) kang x dapat digest fully cerita yg dibaca tu.. :)

ACU:
haha.. banyak la acu nih.. setengah org tu,ada anak 2, 3 org tau! tp berjaya gak baca novel! haha.. jeles nih..

Aisyah:
haha.. saya pernah sekali stuck gitu, last2 saya baca bab terakhir untuk tahu ending dia! haha... :)

Mommy Lily:
hehe.. sama la kita..

Intan:
wah.. terharunya.. :) tq..

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)