Pages

Search This Blog

The cheapest toy ever!

Salam..


Well, this is by far the cheapest toy that we have ever bought (for alia)! :)



can u guess what was the cost of this cat toy...?

The answer is..... RM 1.95 ! :)

We are glad that this toy is really cheap AND alia loves it! :)

8 comments:

Marisa said...

RM 2

Zuhaini said...

hehe.. close. tp a little less than that. :) tq for trying!

Intan mama ammar said...

What? I was abt to guess Rm4.
Mana beli toy murah2 ni. Pasar malam ke? I beli pasar malam RM10 dapat 3

Nurhayati said...

wah cat ke.. kalau bagi kat Zara dia pun mesti suka gak..

iena hamdi said...

99 sen

Zuhaini said...

intan
hehe.. RM4 pun kira murah juga, kan? benda alah ni beli di Sg Buloh. That time, kami tengah pasang monorack (box) di belakang motor, saya pun survey la di kedai sebelah tu. tup tup terbekenan kat cat ni.. :)

nurhayati
yup! ini adalah cat! (walaupun my mom ingat this thing ialah something else. hihi)

iena hamdi
mak ai! tu murah giler! tak dapt la harga tu, yang...

:) nanti saya update, harga dia berapa ya! :)

ZuH@iLieY said...

ELEHH...
anak ely kang ely bagi menan free jer..
hahahhahah

p-na mama oja said...

oh..cat ker? ingat spiderman..klu oja harus dia minat tu...dia suker sgt 'amen'+ball...

murah + cantik + suka = berbaloi...
coz budak2 nie dia cepat busan..nnti nk yg lain laks..

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)