Pages

Search This Blog

Facebook!

Salam...

Yesterday, my sisters were hooked up with Acu's laptop. So i took a peek. They were looking at their Facebook. Then, my elder sister joined in. She also has a facebook! OMG! can u imagine, a busy doctor like her, has a facebook! (this time around, i really felt like i am so indeed ketinggalan zaman...


So, this morning, i did mine!

now i am glad i am not a left out anymore! :)

**do visit / add / invite me to your facebook ya! tq.. oh ya, just search for "siti zuhaini" :)


post signature

8 comments:

Intan mama ammar said...

hehe i dah request add. sila accept okeh?

Zuhaini said...

sure! thank you!

**i carik jugak "intanjameel" td, tp x exist! haha..

ZuH@iLieY said...

hahahhahah
LAWAK..LAWAK...
kui..kui...bagus..nanti elly add...
abih la pasni, kantoi la kalau bf anto msg
chet...

precious innocent said...

kite dah add kamu.. huhu
nnt join group MySuperKidsForum ek..

-mama emma-

Nurhayati said...

i je takde facebook lagi huhuhu
ketinggalan sungguh. =)

p-na mama oja said...

kita dh add awak... nnti confirm tau..

ada 2 org la siti zuhaini..sib baik ada pic alia..leh trus add jer..heheh!!

Zuhaini said...

Zuhailiey:
erm.. ok! :)

mama emma:
ok! sure! tq.. :)

Nurhayati:
hehe.. x pa, bila-bila ada masa, boleh buat! :) senang je!

P-na:
hehe.. nasib baik, kan? hihi.. x perasan pula ada orang nama sama! :) hehe..

Siti Fatimah said...

wahhh ada facebook jugak yer!!! welcome to the club :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)