Pages

Search This Blog

The Makcik Bbsitter No. 2


Salam...

Alhamdulillah, we are pleased to announce that we've found a babysitter! Let's just call her Makcik Babysitter No. 2, ya! (that way, u won't be confuse with our Macik Babysitter No.1)

So, as i mentioned last week, i were browsing for babysitter, and eventually i stumbled upon a blog (umi hamid space), and she mentioned that she send her son to a babysitter, so i asked her the babysitter's number.

So that led to our meeting with Makcik Babysitter No 2 yesterday at 3 pm, at her house. Her house is not far from my parents' so, we are now officially staying at AU3! (and helping mum to take care of my dad...)

She was nice. I hope alia will be ok with her...

It's just that ...

She lives in a flat, and it is 3rd floor! (this morning, mengah juga la when i reached her door!) and the stairs were dark.. so we were kinda trying to walk and at the same time trying to step on stairs very carefully and also carrying sleeping alia at the same time!

And she has 2 sons. Hmm.. that eventually has made me sleepless last night! huhu.. :(

So, I'm still browsing for more babysitters! haha..

oh ya, some part of me feel sad too, leaving Makcik Babysitter No 1.. she was indeed a very good babysitter and i can tell you, if you ask me for a babysitter at Saujana Utama, i surely recommend her! she's the best! I secretly hope that when my dad has fully recover, we'd want to send alia to her again! :)



Like my post...? why don't you subscribe to our feed...? thank you very much!

5 comments:

Intan mama ammar said...

oooh, i hate flats with narrow staircase. tempat pihak sempit, kadang2 basah, licin pulak.

oh, apa aku bebel ni.

neway, I'm praying Alia will be ok!

supermummy said...

zu, husayn punya babysitter pon kat kuarters polis tingkat 3..letih nak mendukung husayn campo angkut beg dia sekali naik turun tangga..haha..tapi bagus jugak sebab boleh exercise juga..hahhaa..

precious innocent said...

nampak gayanya zu kene babywearing alia la lepas nie.. senang sikit.. huhu...

praying this bs nie ok la b4 nak cari yg better.. huhu

-mama emma-

Zuhaini said...

intan
yup.. itulah turn off nya.. macam part bau tu tak leh nak buat apa la. ni pagi tadi, dalam gelap kami naik tangga! wah.. takut silap step je!

supermummy
iye..? kuarters polis belakang rumah saya ka..? kat mana ni..? leh kite anta sama-sama.. :)
exercise...? err.. abih sakit sendi-sendi semua.. haha..

mama emma
haha.. betul! babywearing, senang sikit.
insya allah..

Anonymous said...

Assalam, i came accross you blog..am looking for good bb sitter kat area saujana utama...moving in to that area by end of dec 2012.. blh ker forward nama bb sitter and tepon dia..nanti i pm my email add to your email add...thnx yer..Erda

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)